דלקת והצטברות נוזלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת והצטברות נוזלים
    אלון
    23/07/2009

שלום,
    יש לי בעיה באוזניים מאז שנולדתי, בעייה של הצטברות נוזלים.
    עברתי כבר כמה ניתוחים להכנסת כפתורים ולפני שנתיים ניתוח להכנסת כפתורי T קבועים.

בשבוע האחרון הרגשתי שחלה אצלי ירידה בשמיעה ואחרי כמה ימים אוזן שמאל נסתמה לי
    הלכתי לרופא אאג והוא אמר שכפתורים סתומים משעווה, ונתן לי טיפול במי חמצן,
    שמתי פעם אחת את הטיפות וזה ממש כאב ושרף לי אז קבעתי תור לרופא המשפחה על מנת לשאול אם זה אמור להיות ככה , הוא בחן לי את האוזניים טוב יותר ואמר שיש דלקת בעור התוף הוא נתן לי טיפול אנטיביוטי (כדורים, וטיפות דקס אוטיק) ואמר לי לחזור אליו לאחר כמה ימים לביקורת, הלכתי אליו לאחר כמה ימים והוא ראה שאין שיפור משמעותי, לאחר מכן קבעתי אצל רופא אאג אחר והוא אמר לי שאין לי בכלל דלקת בעור התוף (הוא רצה לשאוב לי את הנוזלים אמר אמרתי לו שהרופא משפחה אמר שהמצב באוזניים רגיש ושאיבה תביא לדימום ולהרגשה לא נעימה).
    הוא נתן לי טיפות אחרות (סילוקסן) והפנה אותי לבית החולים שבו עשיתי את הניתוח האחרון.

כרגע אני משתמש בטיפות סילוקסן ובכדורים ציפרודקס.
    ואני לא שומע טוב (אני שומע את עצמי ואת הסביבה המום כזה)

השאלה שלי:
    מתי אני אמור להרגיש שיפור? כל הרופאים בילבלו אותי ....

אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת והצטברות נוזלים

הוספת תגובה

• סליחה

ד''ר אביגיל ארד
    23/07/2009

אבל יש שאלות שאי אפשר לענות עליהן בלי לבדוק את האזניים שלך. תצטרך לגשת לבית החולים אליו הופנית כדי לעבור בדיקה יסודית או לרופא א.א.ג של הקופה (הוא מבין מן הסתם באזניים יותר מרופא המשפחה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אלון
    23/07/2009

אז איך מסבירים את זה שרופא המשפחה כן ראה שעור התוף שלי סדוק ומצולק ורופא האאג לא?

יכול להיות שמישהו משקר?

אני יודע שרופא אאג יותר מומחה אבל איכשהו רופא המשפחה נשמע לי יותר אמין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו