שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מישהי
    25/07/2009

שלום,
    מאתמול, אני חשה מין רגישות ונפיחות קלה באיזור הפה והחניכיים (מאחורי השיניים העליונות לכיוון הגרון- מעל הלשון). בהסתכלות במראה לא רואים שום דבר.
    כמו כן, האיזור כואב לי כשאני אוכלת.. וכשלא, אז קיימת רגישות וכאב..
    בנוסף, לפני כחודשיים הייתה לי פטרת בפה וטופלתי בדקטרין ובניסטטין רדי מיקס (אז התסמינים היו לשון צהובה, אך בבדיקת משטח לא התגלתה שום צמיחה).
    מה עליי לעשות?
    ביינתים ניסיתי שוב להשתמש באותן התרופות שניתנו לי בפעם הקודמת (כי זה ממש כואב ורק ביום ראשון במקרה הטוב אני אצליח לגשת לרופא). האם להמשיך? או שהטיפול לא יעזור במקרה זה?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• בינתיים

ד''ר אביגיל ארד
    25/07/2009

אם לא רואים כלום נסי בינתיים שטיפות של הפה עם מים וסודה לשתיה (כפית סודה על כוס מים). נראה מה יתפתח בהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

מישהי
    26/07/2009

שלום,
    הלכתי לרופא אא"ג והוא אמר לי שיש לי אפטה. הוא אמר שזה יעבור תוך 10 ימים ולא לעשות כלום. אם לא עובר תוך חודש אז לחזור אליו.
    רציתי לשאול האם אני יכולה איכשהו לעזור לזה לעבור.. או להימנע מאי הנעימות והכאב שזה גורם (הוא המליץ לי לא לאכול עגבניות ולא לשתות משקאות חמים ואלכוהול... יש המלצות נוספות??)
    בנוסף, קניתי בסופר פארם תכשיר אפטהX זה נחשב יעיל?
    מה עוד אני יכולה לעשות כדי לשפר את המצב?
    זה די כואב ולא נעים.

תודה רבה ושבוע טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפי שאמרתי

ד''ר אביגיל ארד
    27/07/2009

לגרגר ולגרגר. לא לגרד את החך עם הלשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו