מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציסטה בגרון שחוזרת על עצמהמיכל27/07/2009
שלום , אני בת 38 באמצע חודש יוני התחלתי להרגיש שיש לי שערה בגרון ובמשך מספר ימים שתיתי המון על מנת להזיז אותה, כאשר ראיתי שהתחושה לא מישתנה הסתכלתי עם פנס לגרון וראיתי בצד ימין למעלה אודם ובמרכזו נקודה לבנה. מאחר והייתי עמוסה מאוד בעבודה ורציתי להימנע ממחלה, לקחתי מנקה אוזניים והסרתי את הנקודה הלבנה שטפתי את המקום וחשבתי שזהו. אחרי מספר ימים חזרה התחושה של שערה בגרון וראיתי שהנקודה הלבנה חזרה. לא היה לי חום או כל כאב בגרון או בגוף שמצביע על מחלה . הגעתי לפני 10 ימים לא.א.ג. מומחה שמממש לא התרגש ממה שראה ושלח אותי הביתה לגרגר עם מי מלח.
מאחר והייתה לי נקודה לבנה גדולה שממש הציקה החלטתי אחרי הביקור אצל הרופא להסירה פעם נוספת והמשכתי לגרגר במי מלח במשך מספר ימים ולשמחתי המקום נרגע. הבוקר התחלתי להרגיש עוד פעם את תחושת השערה ומיד התחלתי לגרגר וראיתי שיש עוד פעם נקודה לבנה באותו המקום. האם עלי לחזור לרופא? האם יש סיבה לדאגה ? תודה מראש על ההתייחסות, . מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה לבנה
ד''ר אביגיל ארד27/07/2009אם זו נקודה לבנה שכשאת מסירה אותה קצת מסריחה, יתכן ומדובר בטונסילוליט. זה מצב שבתוך כיס קטן בשקד מצטברים שאריות אוכל ותאים מתים של השקד. זה מטרד. נסי לגרגר אחרי האוכל. הרופא יכול ללחוץ קצת על המקום ולנקז את הכיס, אבל הוא יתמלא שוב עם הזמן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיתכן שמדובר גם בפטריה - כיוון שהרבה
ת30/11/2010רופאים לא חושבים עליו - ומפספסים בגדול !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?