לפני שנה איבדתי שמיעה באופן פתאומי באוזן אחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני שנה איבדתי שמיעה באופן פתאומי באוזן אחת
    אייל
    28/07/2009

הי, לפני שנה איבדתי שמיעה באופן פתאומי באוזן אחת (כולל פגיעה קלה בחוש הריח), אושפזתי וטופלתי בסטרואידים, השמיעה חזרה למצב כמעט רגיל אולם עם ירידה קטנה בתחום הנורמה.ב- MRI נמצא כי הכל תקין למעט סינוסיטיס חריפה שכומובן טופלתי בגינה. מאז מדי שבועיים שלושה אני מקבל התקפים בני מספר ימים במסגרתם אני מרגיש אטימות משמעותית באוזן, השמיעה באוזן הופכת למתכתית ואני שומע "היבהובים" באוזן. כמובן שהנושא מוציא אותי מדעתי. רופאת הא.א.ג שלי טוענת שזה מה שיה וצריך לחיות עם זה. לי התשובה נשמעת לא סבירה. מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אוזן

ד''ר אביגיל ארד
    01/08/2009

מה מצב הסינוסים כיום??? אם אתה אלרגי או סובל מגודש באף יתכן ומצב האף הוא המשפיע על האוזן. נסה תרופות נגד אלרגיה ותרסיס סטרואידלי לאף למשך חודש, תראה אם זה עוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המצב היום

אייל
    05/08/2009

המצב היום, כנראה ללא דלקת סינוסים (נבדקתי אצל רופא באמצעות צינור אופטי גמיש), אכן אני סובל מדי פעם מנזלת אלרגית , ניסתי במשך חודשיים טיפות סטרואידיות לא זוכר שהפסיק את התופעות (אולי קצת ריווח את התדירות אולם לא זוכר.
    דווקא היום, אחרי מספר ימים טובים יחסית שוב פעם אטימות גבוהה מאד באוזן ושומע מאד חלש עם צליל מתכתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו