הרגשה של גרון נפוח וגוש בגרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשה של גרון נפוח וגוש בגרון
    יוליה
    31/07/2009

שלום,

לפני כחודשיים, היו לי כאבי גרון, עשיתי משטח גרון- יצא תקין, בערך אחרי שבוע כאבים עברו, אך נשארה הרגשה של גרון נפוח וגוש בגרו וגם אוזניים שלי משתחחרות כל פעם בזמן של בליעהן. הלכתי לא.א.ג. הוא הבחין בפטריה על הלשון, נתן לי משכה ואמר שאין מה לעשות עם הרגשות, גרון נראה לו בסדר, שקדים בסדר, לימפות גם לא נפוחות ולגבי אוזניים הוא אמר שזה בסדר שהם משתחררות עם הבליעה, ושאין שום דבר חריג בכך. לאחר שבועים פניתי שוב פעם לרופה משפחה עקב ההרגשה של גוש בגרון והרגשה של נפיחות מתחת לסנטר פלוס אוזנים משתחררות, הוא בדק ידנית את הגרון, ואמר שאין גושים, כי אם יש אז בד"כ הם בולטים ומרגישים אותם עם ידיים. הוא נתן לי הפניה לאולטרסאונד בשביל מקרה חריג של גושים קטנים בפנים של הגרון. כמובן שהתור לאולטרסאונד ארוך, ואני נכנסתי לפניקה... לכן החלטתי לשאול אותכם לפני הבדיקה מה אתם חושבים על זה. חשוב לי לציין גם, כי כל זה התחיל עם סטרס שהייתי בו, ו רגע אני לחוצה בגלל שזה לא עובר. האם סביר להניח שמה שיש לי, זה כתוצאה של סטרס ולא איזה גידול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גרון כואב

ד''ר אביגיל ארד
    01/08/2009

יש לבדוק את הגרון. יתכן ותחושת הגוש היא מרפלוקס - עלית מיצי קיבה לגרון. אל תילחצי מהאולטרסאונד. גושים שלא ניתן למשש ביד הם קטנים ולא תרגישי אותם בגרון. גשי לא.א.ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פונגיטיס

זוהר
    10/08/2009

סביר להניח שיש לך פונגיסטיס במצב קשה.
    מצב סטרס מוביל אליו, ומקשה על שיפורו.
    לדברי הרופאים המשחה שקיבלת אמורה להספיק...

מניסיון, לא ברור לי לאן המצב יכול להסתבך כשהתרופה אינה יעלה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו