מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעים ממה אני סובלניר01/08/2009
עברתי ניתוח שקדים לפני שנה וחצי בגיל 21.5 ההחלמה הייתה קשה מאוד והתאשפזתי בביה"ח לשבוע,שבוע לאחר הניתוח.
ביום שהשתחררתי לביתי מהאשפוז אני ביקשתי מחבר שלי שנעשה תרגיל קרב מגע ביחד!(לא יודע מה נכנס בי)
הוא חנק אותי בצוואר בחוזקה ואני הצלחתי להשתחרר,לאחר מאמץ חזק. אבל לא לפני שנפלנו על הכביש ואני קיבלתי מכה די חזקה בעצם שמאחורי האוזן השמאלית לאחר שהופעל על צווארי בזמן החניקה לחץ רב וכל המקום היה רגיש וכואב לאחר הניתוח.
בקיצור שניות לאחר מכן לא שמעתי טוב בכלל באזן השמאלית היה ציפצופים ושמעתי הכל מעוות זה ירד בהדרגה במשך הימים אך לא עבר לגמרי.כיום אני טוען שאני סובל מקליקים (לפעמים שאני פותח את הפה אני שומע מהלסת קליק),תחושה לא תחושה עיצבית באוזן ירידה בשמיעה(העברת אוויר והעברת עצם הא .הנגדית מוסוות בתחום של 40 דציבל בתדר של 4000 הרץ) לאחר שעשיתי בדיקת שמיעה וברה כמובן.
הייתי אצל נורולוג ,מומחה פה ולסת, מומחה אף אוזן גרון,רופאת משפחה עברתי בדיקת סי טי,ואם אר איי עשיתי צילום פנורמי של הפה צילום רנטגן של אזור האוזן השמאלית ,חוץ מזה שיש לי ירידה בשמיעה אומרים לי שאין מה לעשות ואין לי כלום וצריך להתמודד ואין מה לעשות ! ואני רוצה ללכת לאוטופד שיבדוק לי את הצוואר!
תעזרו לי בבקשה זה מעצבן מפריע מוציא אותי מריכוז אני חושב שזה פגע לי קצת בהברות של הדיבור קראתי על זה באינטרנט והמקרה שלי מדובר בצורה חד משמעית ויש קשר לכל מה שאני אומר
אולי אני צריך ניתוח באוזן אולי טיפול תרופתי אולי משו אחר מכשיר שמיעה אני לא יודע ממה אני סובל!
אני מודה לכם מאוד אם תעזרו לי במציאת כיוון לפתרון הבעיה שלי שבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזן
ד''ר אביגיל ארד01/08/2009אם הירידה היא רק ב 4000 הרץ זה דומה לפגיעת רעש. יש אנשים שמאד מרגישים זאת ויש כאלה שלא חשים בכלל בירידה הזו. עבר בירור מלא לשלול גידול שיכול לגרום להבדל בין האזניים. נשארת אם הבעיה הזו שקשורה או לחניקה, או למכה באוזן או לרעש שאתה חשוף או היית חשוף אליו. תלמד לחיות עם זה ואל תתעצבן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?