בעיות בליעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בליעה
    ענת
    05/08/2009

לפני כחודש התחילו לי בעיות בליעה - קשיים בבליעה אחרי כמה ימים אושפזתי בתל-השומר - לאחר שנבדקתי ע"י אף אוזן וגרון ונמצא שיש לי שקד לשוני גדול - קיבלתי סטרואידים ואנטיביוטיקה לוריד ואחרי 5 ימים שוחררתי - אבל הבעיה לא נפתרה .
    אציין כי יש לי תירואיד על בלוטת התריס בגודל של 5.3 - שפיר - נשלחתי ע"י כירורג ל c.t. - ובתשובה של הסי.טי יצא כי בלוטת התריס מוגדלת בעלת מרקם בלתי אחיד ללא התסיידויות וגורמת ללחץ קל וסטייתו כ- 0.5 ס"מ של קנה הנשימה - הייתי בייעוץ אצל כירורג מנתח - שאמר שאין לו שום בעיה לכרות את הבלוטה אבל הוא לא משוכנע ב- 100% שזה יפתור את הבעיה והקשיים בבליעה
    קשה לי לאכול מוצקים - וכל מה שאני שותה או אוכלת יורד לאט - בסיטי לא צויין שום דבר בנוגע לוושט הכיכורג אמר שאם היה משהו בוושט היה מצויין בסי.טי ואם לא צויין סימן שאין
    הדילמה שלי היא שאם הרופא לא בטוח ב100% שהבעיה תיפתר בניתוח כריתת בלוטת התריס אז מה זה כן יכול להיות? - ולמי עלי לפנות?
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בליעה

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    07/08/2009

לא הבעיה בבלוטת התריס הינה הגורם לקשיי הנשימה ויש לבצע בדית א.א.ג מקיפה על מנת לראות מה חוסם אותך
    יתכן והשקד הלשוני הגדול הוא המקור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו