כאבי אזניים רק לאחר שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי אזניים רק לאחר שינה
    לירז
    01/09/2007

אין לי כאבי אזניים במהלך היום אבל פתאום באמצע הלילה אני יכולה להתעורר ורק אוזן אחת (אף פעם לא שניהם ביחד!) כואבת לי. זה סוג של כאבים כמו לאחר צלילה וגם האוזן רותחת וכל מה שסביב לה. זה עובר אחרי 5 דקות בעקרון אבל זה קורה מדי פעם במהלך הלילה. האזניים מתחלפות בבעייתיות! האם זה דלקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי אזניים רק לאחר שינה

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    01/09/2007

לא זה לא נשמע לי דלקת זה נשמע לי יותר קשור לבעיה נוירולוגית ז"א הנובעת ממערכת העצבים וגורמת לתופעות הללו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה אני אמורה לעשות?

לירז
    04/09/2007

עכשיו קצת נתחיל לגרד לךי גם באזניים ומשמיעים רעשים כאילו אני בטיסה עכשיו
    כשאתה אומר בעיה ניורולוגית אני צריכה לבדוק את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

ד''ר אביגיל ארד
    07/09/2007

עוד אפשרות היא שמדובר בכאבים ממקור מפרק הלסת. יתכן ואת נועלת או חורקת שיניים בלילה ולכן יש כאבים מכוון מפרק הלסת. אם זה נמשך התייעצי עם רופא שיניים או פה ולסת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    08/09/2007

לגבי הגרד באוזניים יש משחה שיכולה מאוד להקל. לגבי בדיקת הנוירולוג יש לגשת לנוירולוג לבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו