מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפות במיתרי קולרונן09/08/2009
שלום רב למנהלי הפורום ותודה מראש על הזמן שלכם.
אני בחור בן 28 הסובל מבעיות גרון מגיל 24,בעיקר עייפות במתירי קול וכאבי גרון.
לפני כמה חודשים המצב החל להחמיר,כל מילה שאני מוציא מהפה זה מאמץ נוראי, מאוד קשה לי לדבר והמיתרים שלי נורא עייפים ונהיה לי קול מאוד צרודףמספיק שאני מדבר כמה משפטים ברצף אני מתחיל לאבד את הקול.
שלחו אותי לד"ר יקי כהן ועברתי לרינסגוסקופיה לפני 3 חודשים,הוא מצא לי אדמומיות וונפיחות במיתרי הקול אבל לא חושב שזה משהו שיש לדאוג מזה,לא מצא יבלות או משהו בסגנון,אני כבר 3 חודש שותה אומפרדקס 40 מג ללא עזר,הטיפולים אצל קלינאית תקשורת לא עוזרים.
אני מנסה מלא תכשירים וכדורים טבעים נגד צרידות,כאבי גרון,חיסול וירוסים ובקטריות ומתכונים טבעים ושום דבר לא עוזר.
אני פשוט משתגע אני בקושי יכול לדבר וזה מאוד פוגע בעבודה שלי ובחיים שלי.
קראיתי שיש דבר כזה הזרקת שומן למיתרי קול,אתם חושבים שזה יכול לעזור במצב שלי?
מה כבר אפשר לעשות במצב העגום שלי?
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת שומן
ד''ר דן גוטמן12/08/2009הזרקת שומן למיתרי הקול מבוצעת כאשר קיים שיתוק או חוסר סגירת המיתרים. לא ניראה לי שכאן זו הבעיה. יש לבדוק את מיתרי הקול לפני שנענה תשובה אחראית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?