מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה מוזרהשרון15/08/2009
אני בת 22
מזה כבר 4 חודשים שעבדתי עבודה מאומצת מול מחשב הרגשתי לא טוב
עשיתי בדיקות עינים(הכל תיקן-מלבד יובש מטופל) ובדיקות ראיה אצל אופטימטריסט-אובחן כי יש מאמת יתר של העינים וכי שימוש של משקף לעבודה מקרוב יעזור
מלבד זאת התלוננתי ועדין מתלוננת על תחושה מוזרה בעינים ובכל האיזור של הסינוסים(אין סינוסיטיס-עשיתי גם צילום כדי לראות זאת)
התופעות הלו הן כמו כבדות בעינים ומין תחושה של יובש בקרקעית או לחץ ברכות בעת מצמוץ
בכלל הרגשה של העינים ממש מוזרה
ניסיתי להרכיב משקפים/עדשות אבל זה לא ממש פתר את התופעה אולי הקל קצת.
להזכיר ולהוסיף אני אחרי ניתוח אף קוסמטי מזה 5 שנים כבר-ומחיצה עקומה שכניראה החריפה אחרי
א.א.ג אמר לי שיש לי 30% שימוש באויר באף עצם זה שיש קונחיות מוגדלות והמחיצה עקומה.
מכיון ואל מצאתי את התשובה בעינים ורפואה הזו-נמסר לי שכניראה כל זה נובע מהאף והמחיצה.
מבלד זאת לפעמים אני חשה סחרחורת כזו וחוסר אויר מעיין מחנק אבל למדתי לחיות ככה/ולישון ככה כבר 5 שנים מאז.הרגשה שבא לי לעצום את העינים כל הזמן שאין לי חוזק להחזיק אותן פתוחות ואף לפעמים טשטוש קטן בהתמקדות באיזה משהו בקריאה.
כל מי שלא היתי אצלו טוען שככל הניראה זה נובע מהאף.נשמע לי קצת מוזר שכבדות בעינים והרגשה של שורף או יובש פנימי נובע מהאף...(ושכל התופעות הללו לא מוכרות לרופא)
היו לפעמים שהרגשתי את כל האיזור של המצח ממש כמו מבעבע ו"שורף" פנימית ולחץ ברכות שעבר
כל מי שהייתי אמר לי שזה מהאף וזה יפתר אחרי הניתוח.
הכי הכי מצחיק זה שיצא לי להיות אפילו במקרה אצל פותחת בקפלים וששאלתי את השאלה אם זה באמת נובע מעינים או מאף נאמר לי שהכל מהאף!!! ושהניתוח באמת יביא לשינוי של הכל!
היתכן שכל הכאבים האלו כתוצאה מהאף באמת? ואם כן למה דווקא עכשיו אחרי שחמש שנים אני כבר עם המחיצה ככה.
אשמח לתשובה מהירה מכיון שחיי כבר ממש השתנו בעיקבות כל הסגה הזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
שרון15/08/2009לא יודעת אם זה ישנה אבל אציין
שאחרי ביקור אצל הא.א.ג
הוא אמר לי שממש שומעים שהדיבור שלי מהאף..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף ועיניים
ד''ר אביגיל ארד20/08/2009יתכן שיש בעיה באף שאותה ציינת וצריך לשקול איך לפתור אותה בלי להחמיר את מצב האף, אבל אני חייבת לציין שכל שאר הדברים שציינת נראים לי דווקא מהעיניים. האם עבר מספיק זמן מאז עשית משקפיים? האם טיפלת ביובש בעיניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?