מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב באוזן ימין... מה יש לי?דורון15/08/2009
ד"ר יקרה, שלום רב;
א. שמי דורן, בן 31 (כמעט 2) - DJ במקצועי 1.83/78 בריא בדרך כלל.
ב. בעבר היה לי שיער ארוך וכן הרגשתי הפרעה באוזן ימין (כאילו השיער מפריע לי) לכן הייתי מרבה לסלק את השיער מאיזור האוזן. על כן ולאחר תקופה ממושכת - התרגזתי וגזמתי את כל השיער ולהפתעתי - הדגדוג המעצבן המשיך
ג. לאחרונה הדגדוג הפך לכאבים - אני מרגיש כאבים אלו במיוחד בזמן הקשבה למוסיקה רועשת.
ד. בנוסף, אני סובל מבעיה בדרכי האף; נזלת כרונית, אני לא יודע אם זה נחשב סינוסיטיס אבל האף שלי תמיד סתום וקשה לי מאוד לנשום דרכו. והקול שלי נשמע תמיד כמו מישהו שסותם את האף (גם כשהאף פנוי). ברקע קיימות מחלות כרוניות נוספות. אני מטופל בתרופות להורדת כולסטרול ובגלוקופאז'
ה. ביקרתי אצל רופאת אוזניים שאמרה שסה"כ האוזן שלי מלוכלכת ורשמה לי משחה שרק החמירה את המצב מכוון שלאחרונה הכאב רק החמיר והאוזן מתחילה להפריש נוזל חום-צהבהב.
חשוב לציין כי אינני סובל מאוזני השמאלית
אשמח אם תעני לי על השאלות הבאות;
א.מה יכולה להיות הבעיה באזני הימנית? כיצד ניתן לפתור אותה?
ב.מהו הגורם לבעייתי בדרכי האף לדעתך? כיצד אוכל לטפל בבעיה שבדרכי האף? איך ניתן לפתוח אותו? בהתחשב בעובדה שמכוון שאני מטופל בתרופות כרוניות - אינני מעוניין "להוסיף לסל" עוד תכשיר ואשמח לשמוע עצתך בעניין
ג.אילו חומרים ממיסים נזלת וליחה?
ד.אשמח לשמוע עיצות נוספות בעניין זה - בריאותי חשובה לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזן
ד''ר אביגיל ארד20/08/2009נשמע כמו פקק באוזן שמאחוריו התפתחה דלקת. לך לא.א.ג שישאב את הליכלוך מהאוזן ויתן לך טיפות אנטיביוטיות אם אכן יש שם דלקת. הימנע מלהרטיב את האוזן למספר ימים. מובן שאני רק מנחשת על סמך הסיפור שלך ורק בבדיקה ניתן לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?