כאבים ולחץ בחלק העליון של האף והמצח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ולחץ בחלק העליון של האף והמצח
    שרון
    15/08/2009

כבר יותר משנה אני סובלת מכאבים , לחץ וסחרחורות בחלק העליון של האף והמצח
    הגעתי לבית חולים ואובחן ע"י רופא א.א.ג שאני סובלת מדלקת במערות האף וקיבלתי אנטיביוטיקה
    לקחתי ועבר לי .
    לאחר תקופה די קצרה הענין חזר לי וניגשתי לקופת חולים שוב לרופא א.א.ג והנל בלי הרבה עינין החליט שאני סובלת מורטיגו ונתן לי כדורים , לקחתי גם אותם אבל שום דבר לא השתפר
    היום אני סובלת עדין מהענין, הרבה סחרחורות , כאבי ראש בעורף , לחץ בעינים ובמצח, בחילות
    התור ה קרוב לרופא א.א. ג הוא רק ב1.9 והייתי לשמוע ממך את האבחנה שלך לגבי הנושא.
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה

אסתי
    19/08/2009

היי,
    הייתי רוצה לשמוע איזה סוג של לחץ את חווה בעיניים, ואיפה, משום שאני סובלת מכאב בעין שמאל, מדי פעם מרגישה גם משהו במצח ובין הגבות, והייתי מעוניינית לדעת אם זה דומה לשלך.
    כמו כן, איך אובחנת כסובלת מדלקת במערות האף?
    אסתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגב,

ד''ר אביגיל ארד
    20/08/2009

כאבים במקומות שאתן מתארות יכול להיות לעיתים קשור גם במפרקי הלסת ושרירי הלעיסה וגם בעיניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    20/08/2009

אין אבחנות ללא בדיקה מקיפה. לעיתים אם יש חשש שמדובר בבעית סינוסים יש לבצע צילום או CT של הסינוסים. ורטיגו הוא סחרחורת סיבובית ולא לחץ בראש. בסינוסיטיס לרב יש גם נזלת או ליחה וגודש באף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו