מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ולחץ בחלק העליון של האף והמצחשרון15/08/2009
כבר יותר משנה אני סובלת מכאבים , לחץ וסחרחורות בחלק העליון של האף והמצח
הגעתי לבית חולים ואובחן ע"י רופא א.א.ג שאני סובלת מדלקת במערות האף וקיבלתי אנטיביוטיקה
לקחתי ועבר לי .
לאחר תקופה די קצרה הענין חזר לי וניגשתי לקופת חולים שוב לרופא א.א.ג והנל בלי הרבה עינין החליט שאני סובלת מורטיגו ונתן לי כדורים , לקחתי גם אותם אבל שום דבר לא השתפר
היום אני סובלת עדין מהענין, הרבה סחרחורות , כאבי ראש בעורף , לחץ בעינים ובמצח, בחילות
התור ה קרוב לרופא א.א. ג הוא רק ב1.9 והייתי לשמוע ממך את האבחנה שלך לגבי הנושא.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
אסתי19/08/2009היי,
הייתי רוצה לשמוע איזה סוג של לחץ את חווה בעיניים, ואיפה, משום שאני סובלת מכאב בעין שמאל, מדי פעם מרגישה גם משהו במצח ובין הגבות, והייתי מעוניינית לדעת אם זה דומה לשלך.
כמו כן, איך אובחנת כסובלת מדלקת במערות האף?
אסתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב,
ד''ר אביגיל ארד20/08/2009כאבים במקומות שאתן מתארות יכול להיות לעיתים קשור גם במפרקי הלסת ושרירי הלעיסה וגם בעיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אביגיל ארד20/08/2009אין אבחנות ללא בדיקה מקיפה. לעיתים אם יש חשש שמדובר בבעית סינוסים יש לבצע צילום או CT של הסינוסים. ורטיגו הוא סחרחורת סיבובית ולא לחץ בראש. בסינוסיטיס לרב יש גם נזלת או ליחה וגודש באף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?