ברונכיטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברונכיטיס
    אחת
    16/08/2009

שלום, רציתי לדעת האם חולשת שרירים קשה יכולה להעיד גם על ברונכיטיס כרוני, האם בעיות בגרון וצורך להוציא ליחה וכו' לאחר בליעת מזון במצב של חולי מעידות על חולשת שרירים בדרכי הנשימה העליונות כתוצאה מברונכיטיס/בקטריה והאם יתכן במצבים אלו כי במקום שהנזלת תצא החוצה (דרך האף) היא נכנסת פנימה, ואם כן ממה זה נובע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברונכיטיס

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    20/08/2009

ברונכיטיס אינה גורמת לחולשת שרירים קשה, עד כמה שידוע לי. לעומת זאת, בעיה נוירולוגית או בעיות שרירים מסוימות יכולות לגרום לבעיות בליעה ובעקבותיהן בעיות בדרכי הנשימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אחת
    23/08/2009

תודה על התשובה. אובחנתי כסובלת ממצב דלקתי בדרכי הנשימה העליונות (לא ריאות) כשלא ידועה הסיבה ע"י רופאת אא"ג, השאלה אם מצב דלקתי בדרכי הנשימה העליונות יכול להיווצר בגלל חולשת שרירים (במקרה שלי אני סובלת מתסמיני תשישות כרונית ופיברו), כשהוא כולל גם צורך בהוצאת ליחה שנראית בד"כ כמו קצף (גם לאחר בליעת מזונות שונים) או שזה ברוב המקרים נגרם ע"י וירוס או חיידק. האם זה יכול להגרם בשל זיהום מסוים באויר שנכנס לגוף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו