מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקות חוזרות לאחר השתלת עור תוף 2!אלעד18/08/2009
שלום רב ! אני סובל מאוזן שמאל מגיל צעיר , לאחר שעברתי כפתורים , השתלת עור תוף1 בגיל 8, והשתלת עור תוף2 בגיל 22, כיום בן 25 שומר על האוזן מפני מים כמובן.
מאז הניתוח האחרון נוצר חור קטן בתופית.
לפני כחודש חלה דלקת באוזן התיכונה שהלכה והתגברה עד שגילו שצמח שם PSEUDOMONAS קיבלתי טיפול אנטיביוטי PIPRECILIN דרך הוריד למשך שבוע , טיפות TOBREX ו- OFLIOX.
כעת שבוע אחרי שיחרורי במצב טוב , נתנו לי המשך טיפול בTOBREX
עדכנו אותי כי צמח שם פטרייה ושעלי לצרוך טיפות אגיסטן.
אני בסה"כ מרגיש טוב, וכבר אין לי כח יותר לצרוך תרופות, ומפחד כן מפחד
שכל ה"סלט" תרופות הזה , יגרום לי חס וחלילה לפגיעה בעור התוף/ירידה בשמיעה.
האם כדאי לי לגשת ל'דעה שנייה' אצל מומחה אוזניים? מה אפשר לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד20/08/2009כפי הנראה מה שקרה הוא שהשתל החדש נפתח והפסוידומונס נכנס עם מים. עליך להקפיד מאד שלא ייכנסו מים. כנראה יש בעיה באוורור האוזן על ידי חצוצרת האוזן המחברת את האוזן לאף, ולכן אתה סובל מאוזן זו כל השנים. לפעמים מרוב אנטיביוטיקה ורטיבות מקומית צומחת פטריה באוזן וכדאי לטפל גם בה באמצעות טיפות האגיסטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?