ר ע ש י ם!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ר ע ש י ם!!!
    נטע
    30/08/2009

שלום ד"ר א.א.ג.
    אני בת 15 ועברתי ניתוח שתל-שבלול בגיל 9 וחצי. מאז שעברתי את הניתוח אני שומעת ומרגישה רעשים בראש וזה מאד מאד קשה לי. מה זה יכול להיות? ומה אפשר לעשות?
    עכשיו ,בתל-השומר אמרו להורי שמומלץ לעבור שוב את הנתוח באוזן השניה ואני מאד מפחדת. בעיקר אני מפחדת בגלל הטיקטוקים שבראש שלי.אני מפחדת שאם אני יעשה עוד ניתוח יהיה לי יותר הרבה טיקטוקים. האם זה יכול הגיוני? או שאין קשר בכלל?
    תודה רבה
    נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ר ע ש י ם!!!

הוספת תגובה

• סובל ............

אלעד הסובל...
    03/09/2009

אני סובל מרעשים באוזן מלא זמן במיוחד מאוזן ימין ולא יודע מה מימה ולמה מרגיש כמו בריחת אוויר וזה משגע ונורא מעצבן כבר שנה וחצי כמה אפשר לסבול??????????????????????????????????????????ברוך השם התגברתי על המון משברים בחיי למרות גילי הצעיר ניתוח לב פתוח הורים גרושים OCD וכהנה וכהנה אז זה נראה לי הדבר הכי קשה בחיי .........לאחרים ניראה שטותי אבל מי יכול לתת מזור ????????...
    אז אני לא יודע לכתוב הודעה רגילה לכן כתבתי בתור תגובה לרעשים........כי גם לי יש רעשים מסוג אחר באוזניםם!!!!!!!!!!!!!!!!!נימאססססססססססס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אלעד הסובל

נטע
    03/09/2009

הי אלעד הסובל. אני מצטערת לשמוע שגם אתה סובל מרעשים באוזניים. נחכה לתשובה של הרופא. ומקווה שיהיה לו פיתרון בשבילינו:-)
    תרגיש טוב
    נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע יקרה

ד''ר אביגיל ארד
    08/09/2009

לצערי אין לי מספיק ניסיון במשתל השבלול. למחלקה בתל השומר יש ניסיון רב ואת יכולה לשאול אותם לגבי נושא הרעשים לאחר הניתוח. מצד שני, חישבי על האפשרות שלא היה משתל השבלול ולא יכולת לשמוע כלל. הכי חשוב כשסובלים מרעשים, להתעלם עד כמה שאפשר וללמוד לחיות איתם בשלום, למרות שאני בטוחה שזה קשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר אביגיל

נטע
    08/09/2009

הי ד"ר יקרה!!
    תודה רבה על תשובתך. את צודקת:-) אני אלמד להתגבר על מה שיש.שוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו