רחש באוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רחש באוזניים
    רבקה
    10/09/2009

ד"ר שלום,
    כנראה במהלך ה3 ימים האחרונים התקררתי-כאבי גרון שטופלו ע"י כדורי מציצה
    וקצת נזלת.. כאשר נסעתי אתמול מירושלים לאשדוד -אזני נסתמו למהלך כל הנסיעה כמעט וכשנפתחו יש לי רחשי רקע מאז שלא עוברים
    חשבתי שדקסמול יעזור-כבר לקחתי 4 כדורים מאתמול אבל זה לא עובר-כלומר מטפל בהצטננות אבל לא בגודש שבאוזניים
    אני מרגישה לפעמים לחץ בהם-משתנה מאוזן לאוזן ובעיקר רחשי רקע באוזן שמאל שמתגברים ונחלשים.. ונראה לפעמים שיש הפרשות נוזלים. אין לי כאבים רק בעיקר הרגשת אי נוחות.
    מהי המלצתך? אני די מבוהלת...
    תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רחש באוזניים

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    11/09/2009

יתכן וקיים פקק שעווה. אין לדעת ללא בדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רבקה
    11/09/2009

תודה על התשובה,
    לאחר בדיקה אצל רופאת משפחה-אודם באוזן ימין, ובועה בצד שמאל
    האם זה אלרגיה לים המלח? או בגלל נסיעה בהפרשי גובה? האם זה יקרה לי כל הזמן למשל גם בטיסות? אני ממש סובלת בטיסות ומפחדת לטוס בגלל זה.
    ובנוסף קיבלתי אנטיביוטיקה וטיפות אזניים, לאחר שהשתמשתי בהן-יש לי תחושה לא נעימה בגרון-גם אחרי שינת לילה-נראה לך שיש קשר?
    תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו