כאבים באוזן במשך שבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באוזן במשך שבוע
    אלי
    12/09/2009

שלום ושבוע טוב
    בדיוק לפני שבוע ביום שבת התחילו לי כאבים באוזן ימין ביום ראשון זה הקרין לי לעצב של היד (עד לאצבעות . קצת לראש ולאיזור הצוואר (לא כאבים עזים) בגלל שבנתי שזה מקרין הלכתי לבית מרקחת ביום ראשון בערב (בקופ"ח באיזור מגוריי) הרוקח נתן לי טיפות אוטידין ואמר לי שיש רופא תורן בתשלום 25 שקל . נכנסתי לריפא הוא בדק את האוזן עם אותו מכשיר שאיני יודע את שמו ואמר לי שיש לי דלקת. נתן לי מרשם של מוקסיפן 500 מ"ג 20 כדורים .
    התחלתי לקחת 3 כדורים ליום ואת הטיפות אחרי יום יומיים לא הרגשתי את הכאב המוקרן ( ליד לגב צוואר וכולי....) אך הכאב באוזן לא נפסק ואני חושב שלא ירדה עוצמתו היום אני שבוע מאז התחילו הכאבים ואוטוט מסיים את המוקסיפן נ"ב טיפטפתי קצת שמן זית לאוזן (תרופות סבתא)
    שאלתי היא זה נורמלי שאחרי שבוע של אנטיביוטיקה הכאב אמור להימשך? נשארו לי 2 כדורים בלבד ואני לא מרגיש שינוי בכאב אני חייב לציין אלו לא ממש כאבים עזים אבל זה כאבים שאני שותה ואוכל משהוה ובולע רוק אני מרגיש אותם . אשמח לתשובה בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים באוזן במשך שבוע

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    14/09/2009

יתכן שבנוסף לדלקת הפנימית קיימת גם דלקת חיצונה. היא זו שגורמת לכאב. הטיפול בטיפות אנטיביוטיות הניתנות בנוסף למוקסיפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי שוב אצל רופא ואין דלקת

אלי
    14/09/2009

בפעם הראשונה לפני שבוע הייתי אצל רופא תורן שנתן לי מוקסיפן וטיפות אוטידין .
    לאחר שהמשיכו הכאבים הלכתי אתמול לרופאת אף אוזן גרון שבדקה ואמרה לי שאין כלום! הדלקת עברה אמרתי לה הכאבים ממשיכים איך זה יכול להיות היא אמרה שאולי יש לחץ מצינור כלשהו שעובר ליד הלסת לא ממש הבנתי איזה וכבייכול יש סתימה ולא יוצא אויר מהאוזן ובגלל זה יש כאבים לא נתנה לי טיפות ואמרה רק לקחת אקמול כל 4 שעות לסתום את האף ולהוציא אויר מהאזנ יים מידי פעם ואם ימשיכו הכאבים עוד שבוע לבוא אליה שוב . לא יודע לי זה נשמע קצת הזוי זה לא ממש כאבי תופת אבל זה מפריע .
    בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו