מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים באוזן במשך שבועאלי12/09/2009
שלום ושבוע טוב
בדיוק לפני שבוע ביום שבת התחילו לי כאבים באוזן ימין ביום ראשון זה הקרין לי לעצב של היד (עד לאצבעות . קצת לראש ולאיזור הצוואר (לא כאבים עזים) בגלל שבנתי שזה מקרין הלכתי לבית מרקחת ביום ראשון בערב (בקופ"ח באיזור מגוריי) הרוקח נתן לי טיפות אוטידין ואמר לי שיש רופא תורן בתשלום 25 שקל . נכנסתי לריפא הוא בדק את האוזן עם אותו מכשיר שאיני יודע את שמו ואמר לי שיש לי דלקת. נתן לי מרשם של מוקסיפן 500 מ"ג 20 כדורים .
התחלתי לקחת 3 כדורים ליום ואת הטיפות אחרי יום יומיים לא הרגשתי את הכאב המוקרן ( ליד לגב צוואר וכולי....) אך הכאב באוזן לא נפסק ואני חושב שלא ירדה עוצמתו היום אני שבוע מאז התחילו הכאבים ואוטוט מסיים את המוקסיפן נ"ב טיפטפתי קצת שמן זית לאוזן (תרופות סבתא)
שאלתי היא זה נורמלי שאחרי שבוע של אנטיביוטיקה הכאב אמור להימשך? נשארו לי 2 כדורים בלבד ואני לא מרגיש שינוי בכאב אני חייב לציין אלו לא ממש כאבים עזים אבל זה כאבים שאני שותה ואוכל משהוה ובולע רוק אני מרגיש אותם . אשמח לתשובה בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן14/09/2009יתכן שבנוסף לדלקת הפנימית קיימת גם דלקת חיצונה. היא זו שגורמת לכאב. הטיפול בטיפות אנטיביוטיות הניתנות בנוסף למוקסיפן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי שוב אצל רופא ואין דלקת
אלי14/09/2009בפעם הראשונה לפני שבוע הייתי אצל רופא תורן שנתן לי מוקסיפן וטיפות אוטידין .
לאחר שהמשיכו הכאבים הלכתי אתמול לרופאת אף אוזן גרון שבדקה ואמרה לי שאין כלום! הדלקת עברה אמרתי לה הכאבים ממשיכים איך זה יכול להיות היא אמרה שאולי יש לחץ מצינור כלשהו שעובר ליד הלסת לא ממש הבנתי איזה וכבייכול יש סתימה ולא יוצא אויר מהאוזן ובגלל זה יש כאבים לא נתנה לי טיפות ואמרה רק לקחת אקמול כל 4 שעות לסתום את האף ולהוציא אויר מהאזנ יים מידי פעם ואם ימשיכו הכאבים עוד שבוע לבוא אליה שוב . לא יודע לי זה נשמע קצת הזוי זה לא ממש כאבי תופת אבל זה מפריע .
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?