כאב גרון או בעיית חרדה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב גרון או בעיית חרדה?
    ttt
    07/09/2007

היי אני בן 33 לפני כ חצי שנה עברתי טראומה במות דודתי ,לפני שלושה חודשים הרגשתי רע וכל כאב כזה או אחר מפחיד אותי שזה ממאיר עד כאן אני יודע שיש לי בעיה כנראה נפשית .

לפני כחודשיים התחיל לכאוב לי הגרון בהתחלה בצד שמאל ולאחר כ שבוע עבר לצד ימין ,במשך כ חודש כואב לי הגרון רק בצד ימין ובשבוע האחרון גם אוזן ימין

ברצוני לציין כי רופא המשפחה בדק אותי ולא מצא כלום גם בלוטות הלימפה לטענתו בגדר הנורמאל

האם יש טעם לדאוג? האם זה יכול להיות סרטן גרון?(אני מעשן)

אני מחפש ולא מוצא באינטרנט סימטומים לסרטן גרון ו או הסבר

בבקשה תשובה זה מעסיק אותי יותר מידיי. (ואל תשלח אותי לעשות בדיקות כי אני לא יעשה אני מפחד )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב גרון או בעיית חרדה?

הוספת תגובה

• כאב גרון

ד''ר אביגיל ארד
    07/09/2007

מכיון וכבר הלכת לרופא המשפחה סימן שאינך ממש מפחד מבדיקות. אולי מהתוצאות שלהן. יש לבדוק עוד איזור אחד שרופא המשפחה ודאי לא בדק ורופא אף אוזן גרון יהיה מסוגל לבדוק וזהו הגרון (עמוק יותר מהלע). כאב גרון לעיתים מקרין לאוזן ויש לבדוק מה מקורו. לעיתים הבעיה בנאלית למדי כמו זהום, פטריה, עלית חומצות לגרון וכד'. בגילך הסיכוי לסרטן הגרון לא ענק, במיוחד אם אינך מעשן. אבל בכל אופן כדאי לבדוק. כל השאר תיאוריה. כדי לסלק את החרדה כדאי שתיבדק. הבדיקה אינה מסובכת ולא צריך דברים מתוחכמים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו