מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב גרון או בעיית חרדה?ttt07/09/2007
היי אני בן 33 לפני כ חצי שנה עברתי טראומה במות דודתי ,לפני שלושה חודשים הרגשתי רע וכל כאב כזה או אחר מפחיד אותי שזה ממאיר עד כאן אני יודע שיש לי בעיה כנראה נפשית .
לפני כחודשיים התחיל לכאוב לי הגרון בהתחלה בצד שמאל ולאחר כ שבוע עבר לצד ימין ,במשך כ חודש כואב לי הגרון רק בצד ימין ובשבוע האחרון גם אוזן ימין
ברצוני לציין כי רופא המשפחה בדק אותי ולא מצא כלום גם בלוטות הלימפה לטענתו בגדר הנורמאל
האם יש טעם לדאוג? האם זה יכול להיות סרטן גרון?(אני מעשן)
אני מחפש ולא מוצא באינטרנט סימטומים לסרטן גרון ו או הסבר
בבקשה תשובה זה מעסיק אותי יותר מידיי. (ואל תשלח אותי לעשות בדיקות כי אני לא יעשה אני מפחד )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גרון
ד''ר אביגיל ארד07/09/2007מכיון וכבר הלכת לרופא המשפחה סימן שאינך ממש מפחד מבדיקות. אולי מהתוצאות שלהן. יש לבדוק עוד איזור אחד שרופא המשפחה ודאי לא בדק ורופא אף אוזן גרון יהיה מסוגל לבדוק וזהו הגרון (עמוק יותר מהלע). כאב גרון לעיתים מקרין לאוזן ויש לבדוק מה מקורו. לעיתים הבעיה בנאלית למדי כמו זהום, פטריה, עלית חומצות לגרון וכד'. בגילך הסיכוי לסרטן הגרון לא ענק, במיוחד אם אינך מעשן. אבל בכל אופן כדאי לבדוק. כל השאר תיאוריה. כדי לסלק את החרדה כדאי שתיבדק. הבדיקה אינה מסובכת ולא צריך דברים מתוחכמים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?