דלקת בעור התוף וטיסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בעור התוף וטיסה
    צחי
    23/09/2009

לפני יומיים, בתי התלוננה על כאב באוזן שמאל.
    בבדיקה אצל רופא אף אוזן גרון התגלתה דלקת באוזן, בעור התוף. מאז אנחנו מטפלים באנטיביוטיקה ולא היו תלונות על כאבים מאז ביקור הרופא מלפני יומיים.
    מחר בלילה היא אמורה לטוס ואני מעוניין לדעת האם יכול להגרם נזק לעור התוף או האם יהיו כאבים חריגים באוזן בזמן המראה/נחיתה.
    בדרך כלל לא מתלוננת על כאבי אוזנים בטיסות.
    במידה וכאן האם ישנן פתרונות להמנע מכאבים אלו בטיסה? (אטמים וכו')

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בעור התוף וטיסה

הוספת תגובה

• טיסה

ד''ר אביגיל ארד
    24/09/2009

בזמן דלקת יש לרוב נוזל באוזן תיכונה אלא אם כן הדלקת ממש מוגבלת לעור התוף. זה יכול לגרום לקושי מסוים בהשוואת לחצים. עור התוף גם עלול להיות רגיש יותר ללחץ, בעיקר בזמן הנחיתה. לא הייתי מבטלת את הטיסה, אבל יתכן ויהיה כאב. אם יש לכם הזדמנות אפשר לקנות אטמים מיוחדים לטיסה, זה יכול להקל. קחו איתכם טיפות להרגעת כאב וכן משהו כמו אקמול או אדויל. לא יגרם נזק, מכסימום אי נוחות ועל זה אפשר להתגבר עם הנ"ל. נזק ממשי הוא די נדיר ונקווה שהכל יהיה בסדר. נסיעה טובה. לא עניתי לך ישירות למייל היות וברגע זה גם אניב בחו"ל ויש לי קושי להוציא מיילים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו