נזלת לתינוקת בת שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזלת לתינוקת בת שנה
    יפה ד
    30/09/2009

שלום רב, בתי כבר בת שנה. נולדה באוקטובר 08. מאז שאני זוכרת אותה פלוס מינוס - להערכתי מגיל חודשיים היא מנוזלת. נזלת שקופה. אין קוצר נשימה אך השיעול מפריע והנזלת אף יותר. רופאות הילדים אמרו כי אין מה לעשות. מי מלח ומכשיר אדים הם הכלים היחידים. לאחרונה קצת לחצתי וקיבלתי הפניה לאף אוזן גרון. להרגשתי מדובר באלרגיה אך הייתי רוצה לשמוע הערכה ממך. שמעתי על ניתוח אנדואידים אבל אין מדובר בקשיי נשימה כלל רק נזלת. לפעמים היא נעשית קצת סמיכה כשיש הצטננות יתר אך לרוב שקופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזלת לתינוקת בת שנה

הוספת תגובה

• נזלת שקופה כמעט 8 חודשים

יפה דאבוש
    08/10/2009

שלום רב, בתי בת השנה מגיל 3 חודשים פלוס מינוס מנוזלת. נזלת שקופה. אין קוצר נשימה אך השיעול מפריע והנזלת אף יותר. בלילה נושמת מצוין וישנה יחסית טוב. רופאות הילדים אמרו כי אין מה לעשות. מי מלח ומכשיר אדים הם הכלים היחידים. לאחרונה קצת לחצתי וקיבלתי הפניה לאף אוזן גרון. להרגשתי מדובר באלרגיה אך הייתי רוצה לשמוע הערכה ממך. שמעתי על ניתוח אנדואידים אבל אין מדובר בקשיי נשימה כלל רק נזלת. לפעמים היא נעשית קצת סמיכה כשיש הצטננות יתר אך לרוב שקופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    10/10/2009

יתכן והדבר נובע מהגדלת שקד שלישי או מסיבה אחרת כגון אלרגיה. צריך לנסות טיפול מסויים אנטיאלרגי או לבצע צילום של השקד השלישי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו