שאלה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בבקשה
    סיגל
    11/09/2007

שלום דוקטור,

יש לי תחושה של כאב חזק כמו צריבה , אבל לא צרבת כאלו זה שורף / מחנק / כמו משהו תקוע לי בגרון כחצי שנה , זה מאוד מפריע לי לתיפקוד יום יומי .

עשיתי בדיקות הבאות:

בדיקת א.א.ג - הכל תקין
    בדיקת גסטרו- בקע בסערפת
    בדיקת CT - הכל תקין
    בדיקת אולטרסאונד - הכל תקין
    רנטגן של ושת - הכל תקין
    בדיקות דם - הכל תקין
    משטח גרון - תקין

לקחתי לנטון 30 מ"ל 4 חודשים ואין שום שיפור .

מה זה יכול להיות ואיזה בדיקות לעשות עוד כדי לדעת איך לפתור את הביעה ?

לאיזה כיוון ללכת ?

תודה מראש על התשובה .
    טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בבקשה

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    13/09/2007

בתחילה לפני שקראתי את מה שכתבת חשבתי על צרבת כסיבה לתחושה הזו אולם נראה שכבר עברת את כל הבדיקות האפשריות. נדרש מעקב מדי פעם ופעם ע"י רופא א.א.ג על מנת לראות אם משהוא השתנה. בשלב זה אין לי רעיון אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו

ד''ר אביגיל ארד
    15/09/2007

כמו ד"ר גוטמן גם אני חשבתי על רפלוקס. נכון שנטלת לנטון במינון טוב. אבל שווה לנסות גם לשמור על תזונה מתאימה. אם לא קיבלת הוראות כיתבי שוב ואפרט. כמו כן כדאי לבדוק או אולי נבדק כבר נוכחות חידק הליקובקטר פילורי. זה נעשה או במסגרת הגסטרוסקופיה , אם עברת, או על ידי בדיקת נשיפה מאד פשוטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו