מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטרייה באוזןסלע02/10/2009
שלום רב.
עד היום (בן40) לא סבלתי מעולם מבעיות אוזניים. לפני כשנה החלו לצוץ דלקות חוזרות ו.או פטריות .
אתמול הגעתי לבית חולים בוצעה שאיבה של המוגלה והפטריה והרופא נתן לי הנחיות שאני חושש שלא הבנתי נכון, הטיפול כואב מאוד-אני לא מגזים!- ואני רוצה לוודא שהבנתי נכון:
1. אני מזיף 3 טיפות מי חמצן, ממתין עד שמפסיק לתסוס באוזן, הרופא אמר לי שבשלב הזה אני לוקח קיסם אוזניים מכניס לאוזן הכי עמוק שאני יכול ומנקה על מנת לספוג את המים.(עד כמה שידוע לי אסור לחטט באוזן ולכן אני חושש..)
2. לאחר הניקויי, אני מזליף 5 טיפות אגיספור.(כאבים מטורפים!!!)
כל זה פעמיים ביום, לאחר 5 ימים חוזר לבית חולים לביקורת...
השאלות שלי הן:
א. האם אני לא מזיק כאשר אני מחטט בעזרת הקיסם?
ב. האם אמור כ"כ לכאוב(פשוט כאילו שפכו לי חומצה לתוך האוזן) הכאב הוא מהאגיספור ולא ממי החמצן.
בעבר טופלתי באגיספור ולא כאב בעוצמות כאלו...
ג. כיצד יתכן שעבר ה כבר שנה ואני לא נפטר מהסיפור הזה? אני מתקלח עם אטמים ומקפיד לא להרטיב ובכל זאת חוזר כל פעם?!
ד. האם יתכנו סיבות אחרות הגורמות לתופעה?
בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
ד''ר אביגיל ארד16/10/2009אני לא ממליצה לנקות עם המקלון אלא רק עם חתיכת נייר טישיו על האצבע. חמש טיפות אגיספור זה הרבה. האגיספור הוא על בסיס אלכוהול ושורף. יש אגיסטן שפחות צורב. לא יודעת למה אתה לא מתפטר מהפטריה הזו. כנראה העור לא מספיק להבריא ונדבק שוב. אולי יש להחליף את האטמים לעיתים קרובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?