מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם עוצמת הקול גבוהה מדי?איל11/10/2009
שלום,
אני אוהב מאד להאזין למוזיקה כל יום באמצעות מערכת סטריאו איכותית. זמן ההאזה היומי הוא בסביבות שעתיים ואני מקפיד שהעוצמה לא תעלה על 80 דציבל (אני בודק באמצעות מד דציבל), שאלתי האם שעתיים ביום בעוצמה של 80 דציבל יכולה לגרום נזק? כמו כן האם יש אוזניים שיותר "רגישות" לעוצמת קול ולכן יוכולות להיפגע מהר יותר? הרופא שלי משער שיש לי מנייאר, האם אני בקבוצת סיכון של עוצמת קול ואם כן איזו עוצמה ומשכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן13/10/2009ישנן טבלאות של חשיפה לרעש וזמן מותר לחסיפה ניתן להוריד אותם מהאינטרנט
אבל ככלל לא רצוי להחשף לרעש חזק מידי ובעצמה גבוהה. אתה לא יכול למדוד בכל אופן את העוצמה שאתה נחשף ויש לקחת בחשבון נזק שעלול להווצר בשמיעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדידת רעש
איל14/10/2009ד"ר שלום,
רשמת שאיני יכול למדוד רעש, כפי שרשמתי באלת הפתיחה אני מודד את עוצמת הרעש עם מד דציבל
האם זה לא טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעש
ד''ר אביגיל ארד15/10/200980 דציבל זה הרבה. לא חשובה רק העוצמה אלא גם משך החשיפה. מצטבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדידת רעש
איל14/10/2009ד"ר שלום,
רשמת שאיני יכול למדוד רעש, כפי שרשמתי באלת הפתיחה אני מודד את עוצמת הרעש עם מד דציבל
האם זה לא טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?