מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליח להתעטש למעלה מחודש דחוףקובי15/09/2007
כל פעם שבא לי איזה גירוי לפני האפצי אז זה בורח וגם לפעמים האוזן הימנית שלי נסתמת אני מפמפם ושוב נסתמת לגבי הוזן השמאלית אני ליקוי שמיעה באוזן זאת מאף יוצא לי מו נוזל שקוף דימוי מים . האם זה יכול להיות הגורם שלמי שאין אפצי למעלה מחודש מרגיש אטום לגמרי מכל הכיוונים ? חוסר ריכוז לפעמים אין תאבון סחרורות קלות
וקשיי נשימה האם יש קשר בין הדברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעטשות
שרית אאא14/12/2013שלום רב! אני לא מצליחה להתעטש כמעט חצי שנה, יש לי גירויים באף (לא הרבה,כמות סבירה) שמביאים להתעטשות וזה בורח, כשהגירויי בא אני מנסה להסתכל על המנורה, לשמש ובכל זאת זה בורח ולא מצליחה להתעטש, זה מתסכל אותי, אני מרגישה שזה קורה בגלל הלחץ שאני רוצה להתעטש ואני מרגישה שזה בגלל התפקוד מהמוח וכך זה מלחיץ אותי באותו הרגע ובגלל זה אני לא מצליחה, אז מכיוון שאני אוהבת להתעטש, (זה סיפוק כלשהו) אז מצאתי לי פתרונות למשל להכניס קייסם אוזניים לאף בכדי להתעטש ואני כן מצליחה, אבל בחוץ אני לא יכולה להכניס קייסמי אוזניים, (אנשים יחשבו שאני לא שפוייה) אך בכל זאת אני רוצה שזה יבוא בלי מכשירי עזר. מה אפשר לעשות? הרי זה לא רצוני ובכל זאת אני לא מצליחה למה? האם הרפייה או היפנוזה יעזור? תודה ואשמח לתשובה למייל!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי
ד''ר אביגיל ארד15/09/2007כדאי לבדוק וכן אולי לקחת איזה כדור אניהיסטמיני ומוריד גודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה לפי דעתך ?
קובי15/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי על השאלה
קובי15/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתעטשות
ד''ר אביגיל ארד16/09/2007אין לי מושג למה כשאתה מנסה להתעטש זה "בורח". אבל התסמינים שלך נשמעים לי כמו אלרגיה. נזה לקחת תרופה אנטי-אלרגית או מורידת גודש. ניתן לקנות כמה תרופות כאלה גם ללא מרשם רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתגובה לדוקטור
קובי16/09/2007יש גירוי של אפצי ונעלם אולי זה הגורם לחוסר הריכוז והסחרורות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי נזלת
קובי16/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?