הרגשת דמוי-ליחה בגרון וצמא רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשת דמוי-ליחה בגרון וצמא רב
    ליאור
    18/10/2009

שלום ד"ר,

אני בן 19.

זה זמן-מה אני מרגיש הרגשת דמוי-ליחה בגרון, וצמא באופן קיצוני.
    ההרגשות מתגברות ככל שהימים עוברים.
    אפילו לאחר שתית מים מספקת, הצמא חוזר מיד, כאילו לא שתיתי.
    אני לא מרגיש כאבים בבליעת מזון\מים, ולא אובחנתי עם דלקת או אחר. אין לי תסמינים אחרים.

אבל כן שמתי לב (במיוחד בשעות הבוקר), שבבליעת מים נוצר לי קול מוזר בגרון.
    הפרט הזה אולי נשמע "שטותי" ולא חשוב, אבל הקול הזה באמת יוצא-דופן, ולא היה לי אותו לפני-כן.

ייתכן וראוי לציין שלפני כחודשיים+ רופאה איבחנה שכנראה יש לי אולקוס בבטן.
    לכן לקחתי כדורי אומפרדקס במשך חודש וחצי רצוף.
    הפסקתי לקחת אותם לפני חודש. הם סייעו לי בהרגשה, אך עדיין יש "שאריות" קלות מהבעיה.

אוסיף שבלילה, לפני בערך 4 ימים, הייתה לי הרגשת חום כבדה ויוצאת-דופן על הראש.
    היה אפשר לחשוב שאני חולה\מצונן, אך ברוך ה' הייתי בריא, ולא היו לי תסמינים אחרים מלבד החום הכבד.

מודה לתשומת ליבך!

ליאור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רפלוקס

ד''ר אביגיל ארד
    18/10/2009

הרגשת דמוי ליחה בגרון והרגשה שצריך לשתות או לבלוע הרבה אופייניים לרפלוקס, זה מצב בו עולה חומצה מהקיבה. יתכן וכדאי לחזור לטיפול באומפרדקס וגם להקפיד על דיאטה מתאימה. לגבי הצמא הרב, כדאי גם לבדוק סוכר בדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר

חן
    28/10/2009

אני חן בת 16 מפתח תקווה וכבר מיום ראשון יש לי ליחה בגרון והצטננות
    ובלילה אני לא מסוגלת לישון כי זה חונק לי בגרון נסיתי תרופת מוקוליט וספריי אף ולא עזר אנא בבקשה ממך תעזור לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לחן

ד''ר אביגיל ארד
    30/10/2009

חן יקרה. נשמע שזו הצטננות. יש תרופות נגד הצטננות ללא מרשם רופא בבתי המרקחת או שתגשי לרופא המשפחה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו