דלקות אוזניים חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות אוזניים חוזרות
    בילי
    16/09/2007

שלום רב,
    ביתי בת שנה ו-7 חודשים סובלת מדלקות חוזרות ,בד"כ המוגלה נשפכת מהאוזן והתדירות היא כל שבועיים / חודש גם בתקופת הקיץ , אנחנו כבר מיואשים ,כמובן שנמצאים כל הזמן במעקב של א.ג.ג
    הבעיה היא בגישות השונות לטיפול ,אני נגד אנטיביוטיקה באופן מוחלט וברוב הפעמים אני משתדלת לטפל במי חמצן + טיפות סילוקסן אבל תמיד אני חוששת שמה זה יכול להסתבך כתוצאה מאי מתן אנטיביוטיקה האם יש לי מקום לדאגה?
    כמו כן אני מאוד מפחדת לשקול ניתוח כפתורים מאחר ומדובר בניתוח לכל דבר , האם אפשר להימנע מניתוח כזה לפי ההיסטוריה של ביתי ? מאחר ואנחנו נכנסים לתקופת חורף ואני חוששת שהדלקות יחזרו לעיתים קרובות יותר,האם טיפול ממושך במי חמצן יכול לגרום לירידה בשמיעה כתוצאה מזה שכל דלקת נמשכת המון זמן אצלה בגלל שזה הטיפול היחידי שאני נותנת לה?

סליחה על האורך אני ממש אובדת עצות ומיואשת
    אודת לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות אוזניים חוזרות

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    16/09/2007

מאחר וקיימות דלקות אוזניים חוזרות עם מוגלה הנשפכת מחור שנוצר בעור התוף, אין פיתרונות קסם על מנת להעלים את הדלקת. ניתוח כפתורים הוא הרע במיעוטו וגורם פחות נזק מכל הדלקות הממושכות שביתך סובלת מהם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו