פגיעה באוזן לאחר הוצאת שעווה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה באוזן לאחר הוצאת שעווה
    נועה
    20/10/2009

שלום,

ביום ראשון לפני יומיים הלכתי לרופא אף אוזן גרון לאחר שהיו לי כאב באוזן השמאלית.

הרופא אמר שיש לי שעווה באוזן ודלקת , הוציא לא את השעווה ו נתן לי טיפות נגד שעווה(clean ears dro ) אך הוא לא נתן לי שום אנטיביוטיקה( לאחר ששאלתי אותו 3 פעמים אם הוא בטוח שעקב הדלקת אני לא זקוקה לאנטיביוטיקה)

באותו ערב נהיו לי כאבים חזקים בכל הצד השמאלי של הראש ( הלסת הראש ) והכאב באוזן החמיר בשיעור ניכר.
    מיום שני אני לא אוכלת מאכלים שצורכים לעיסה אלא רק יוגורט( אני לא מסוגלת ללעוס) הכאבים רק מתגברים ואני מרגישה חולשה בכל הגוף ואני כל חצי שעה מתעוררת בלילה מכאבים .

הייתי היום אצל רופאת משפחה והיא אמרה לי שנוצרה דלקת מכיוון שהרופא אף אוזן גרון פצע אותי בהוצאת השעווה.

היא נתנה לי אנטיביוטיקה ( ciprofloxacin) וטיפות( דתאמיצין)

התחלתי הבוקר את הטיפול - אך הכאב רק מתגבר. יש רופא אף אוזן גרון באזור מגורי רק מחר בערב.
    האם כדאי לי ללכת למיון, האם יכול להיגרם נזק מזה( הלסת לא כאבה לי לפני שהוציאו לי את השעווה)

תודה ,

נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    20/10/2009

הטיפוןל שהרופא נתנה אמור להספיק ובכל אופן יש לגשת להמשך הוצאת השעווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו