מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תגובה בלשון למאכלים ומשקאות חומצייםאלון21/10/2009
שלום,
פעמים רבות כאשר אני שותה או אוכל משהו חומצי - לימונדה, עגבנייה וכו' - יש לי תגובה ממש קיצונית בלשון. היא מלבינה במרכזה, בהיקף שלה היא כמו מתעוותת כזו, מופיעות עליה בליטות ולפעמים נראית מחורצת, ממש נראית כאילו אחרי כוויה על כל פני הלשון, ובד"כ הדבר מלווה תחושת אי נעימות עד כאב/תחושת שריפה בלתי נסבלת בלשון.
זה לא קורה לי בכל פעם, אלא לעיתים, ובדרגות חומרה משתנות. לא משוייך באופן עקבי לדברים מסויימים. כלומר אני יכול לאכול עגבנייה ולא להרגיש כלום ובפעם אחרת ממש אסבול.
האם זה דבר נורמלי ?
אציין שאני באמצע שנות העשרים ובריא באופן כללי, והתופעה מלווה אותי מאז שאני זוכר את עצמי, אולי בזמן האחרון באה לידי ביטוי בצורה חזקה יותר, אבל לא בתדירות גוברת.
אשמח לשמוע במה הדברים אמורים והאם יש דרך להתמודד עם התופעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשון
ד''ר אביגיל ארד25/10/2009לא בטוחה שלך הכוונה, אבל יש דבר שנקרא תסמונת הלשון השורפת. לא תמיד בעקבות מאכלים דווקא. מי שמתעסק בכך הם מומחים לרפואת הפה, למשל באוניברסיטת תל אביב יש מרפאה כזו ואפשר להתייעץ איתם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?