נזלת אלרגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזלת אלרגית
    גלית
    22/10/2009

שלום.מה הפירוש של ממצאים בבדיקת אף:
    רירית ואזומוטורית ללא עדות לשאת.מחיצה ישרה.לא נצפו פוליפים.
    הנזלת מבלבלת אותי-פעם האף סתום בנזלת יבשה ופעם האף רטוב עם נזלת מימית בלי הפסקה(והתעטשויות).
    כמובן שאני מטופלת בטיפות אף נגד אלרגיה,אנטיאיסטמינים וכו'..
    מה פירוש הממצאים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזלת אלרגית

הוספת תגובה

• בדיקה

ד''ר אביגיל ארד
    25/10/2009

כתוב בבדיקה שיש גודש ונפיחות של קונכיות האף ושוב בעיה אחרת . אם התרסיסים נגד אלרגיה והאנטיהיסטמינים מועילים, כנראה שזו אלרגיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהו שזה לא עוזר לגמרי

גלית
    27/10/2009

ואני עדין מתעטשת הרבה ומנוזלת.רציתי לשאול-האם כדי לקחת טיפול אחר כשהאף סתום (הנזלת יבשה) וטיפול אחר כשהאף כול הזמן רק מנוזל?
    כלומר-טיפות אף שונות,כדורים אחרים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול.

ד''ר אביגיל ארד
    30/10/2009

התרסיסים נגד אלרגיה והאנטיהיסטמינים מקלים על הנפיחות והנזלת.כשהאף רק סתום ואין הפרשה גם אז זה מוריד גודש. כשיש גושי נזלת יבשה כדאי להוסיף תרסיס של מי מלח לריכוך. הדבר הפחות מומלץ הוא טיפות אף רגילות שמורידות גודש ואותן מוכרים ללא מרשם, כי לזה יש התמכרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו