מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בבלוטות בצוואראורית24/10/2009
שלום רב,
למעלה מחודש אני חשה כאבים באים והולכים בבלוטות בצוואר. הכאבים הם כמו דקירות או מעין דופק כואב בבלוטות בשני צידי הצוואר.
לפני כשבועיים נוספו לכאבים אלה כאבים בבלוטות מאחורי האוזניים ובבית השחי.
יש לציין כי בשבוע האחרון אני סובלת מסינוס פילנדלי ואני מטופלת באוגמנטין 875. יחד עם זאת, אני סובלת מסינוס פילנדלי שבא והולך מזה שנתיים, ומעולם לא התווספו לכאבים ולטיפול באנטיביוטיקה כאבים בבלוטות.
רופא המשפחה טוען כי הוא לא מרגיש משהו מיוחד בבלוטות, אבל הכאבים בהחלט שם במשך תקופה ארוכה מדי.
בחודש האחרון גם תוקפים אותי כאבים מתחת לצלעות מצד ימין שמקרינים לגב, ובשבועיים האחרונים הם "התפשטו" לבטן הימנית ולאזור מפתח הלב, מתגברים בעיקר בשכיבה ובעיקר בשכיבה על צד שמאל.
בתחילה התעלמתי מהם כי עברתי לפני כחצי שנה ניתוח LP שאנט, וחשבתי שזה כאבים ממקום הניתוח, אבל הכאבים לא עוברים וכלל לא באזור המותן.
סיפור קצת מסובך, אבל אשמח אם תוכלו להגיד לי האם יש קשר בין כל הסימפטומים שהצטברו אצלי, והאם עלי לדאוג בשל הכאבים.
תודה
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר אביגיל ארד25/10/2009קשה מאד להתייחס בפורום כזה לכל כך הרבה תסמינים. כאבים בבלוטות במקומות רבים בגוף מצריך בדיקות שונות . הן בדיקה גופנית והן בדיקות דם . כדאי שרופא המשפחה יבדוק אותך וישלח את הבדיקות המתאימות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?