כאבים בבלוטות בצוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בבלוטות בצוואר
    אורית
    24/10/2009

שלום רב,
    למעלה מחודש אני חשה כאבים באים והולכים בבלוטות בצוואר. הכאבים הם כמו דקירות או מעין דופק כואב בבלוטות בשני צידי הצוואר.
    לפני כשבועיים נוספו לכאבים אלה כאבים בבלוטות מאחורי האוזניים ובבית השחי.
    יש לציין כי בשבוע האחרון אני סובלת מסינוס פילנדלי ואני מטופלת באוגמנטין 875. יחד עם זאת, אני סובלת מסינוס פילנדלי שבא והולך מזה שנתיים, ומעולם לא התווספו לכאבים ולטיפול באנטיביוטיקה כאבים בבלוטות.
    רופא המשפחה טוען כי הוא לא מרגיש משהו מיוחד בבלוטות, אבל הכאבים בהחלט שם במשך תקופה ארוכה מדי.
    בחודש האחרון גם תוקפים אותי כאבים מתחת לצלעות מצד ימין שמקרינים לגב, ובשבועיים האחרונים הם "התפשטו" לבטן הימנית ולאזור מפתח הלב, מתגברים בעיקר בשכיבה ובעיקר בשכיבה על צד שמאל.
    בתחילה התעלמתי מהם כי עברתי לפני כחצי שנה ניתוח LP שאנט, וחשבתי שזה כאבים ממקום הניתוח, אבל הכאבים לא עוברים וכלל לא באזור המותן.
    סיפור קצת מסובך, אבל אשמח אם תוכלו להגיד לי האם יש קשר בין כל הסימפטומים שהצטברו אצלי, והאם עלי לדאוג בשל הכאבים.
    תודה
    אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בבלוטות בצוואר

הוספת תגובה

• כאבים

ד''ר אביגיל ארד
    25/10/2009

קשה מאד להתייחס בפורום כזה לכל כך הרבה תסמינים. כאבים בבלוטות במקומות רבים בגוף מצריך בדיקות שונות . הן בדיקה גופנית והן בדיקות דם . כדאי שרופא המשפחה יבדוק אותך וישלח את הבדיקות המתאימות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו