נחירות - הצילו!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נחירות - הצילו!!!
    חן
    24/10/2009

עברתי לעבור עם בן זוגי, אך איני מצליחה לישון בלילה בגלל הנחירות החזקות שלו.
    היינו אצל רופא א.א.ג. שאמר שאין לו בעיה בקנה הנשימה אלא בעיה של בסיס לשון רחב, עם זאת לאחר תלונות חוזרות ונשנות הפנה אותנו לפרופ' פינקלשטיין למציאת פתרון.
    בינתיים, אני לא מצליחה להירדם. ניסתי את כל אטמי האוזניים שרוכשים בבתי מרקחת, אך הם מכאיבים לי באוזן כי האוזן שלי מאוד מאוד קטנה ואף אינם מפחיתים את הרעש (כמו "כוסות רוח למת").
    אשמח לקבל המלצה מה לעשות, היכן אני יכולה להזמין אטמים בהזמנה אישית והאם הם יפחיתו משמעותית את עוצמת הנחירות של בן זוגי.
    אני זקוקה לעזרה, זה משפיע על הזוגיות שלנו...
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נחירות - הצילו!!!

הוספת תגובה

• אטמים

ד''ר אביגיל ארד
    25/10/2009

במכוני שמיעה מסוימים עושים אטמים נגד רעש בהתאמה אישית. לגבי בן הזוג - ישנם פתרונות שונים העשויים להקל על הנחרה. בינהם - טיפול באף, בסיס הלשון, השקדים, החך. התקנים דנטליים מסויימים, מכשיר CPAP , ירידה במשקל ועוד....הכל תלוי בטיב הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נחירות

חן
    26/10/2009

אתה יכול בבקשה להמליץ לי על מכון, באזור המרכז, בו מתאימים אטמים בהתאמה אישית? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שווה לנסות מנורת מלח

סיוון
    26/10/2009

20 קילו של מלח עם מנורה שמפיצה את המלח למעלה - זה עוזר לנחירות. שווה לנסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו