פוליפים באף לצד בעיה רפואית נוספת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוליפים באף לצד בעיה רפואית נוספת
    רעיה
    26/10/2009

שלום רב
    אני אישה בת 62
    אני סובלת מבעיה של פוליפים באף, המתבטאים בצינון כרוני ותחושה של נשימה "לא נקייה", הבעייה קיימת כבר מספר שנים, אולם לאחרונה הצינון החריף. ידוע לי כי קיימת אפשרות לטפל בבעיה באמצעות ניתוח להסרת הפוליפים, אולם...
    לפני מספר חודשים התעלפתי פעמיים בתוך פרק זמן קצר בעקבות כך עברתי סדרת בדיקות שבהן אובחנתי כסובלת מקרישיות יתר בדם, מאז אני מטופלת באמצעות כדור "קומאדין" על בסיס יומי ונמצאת במעקב מדי שבוע. אני יודעת כי כל עוד אני עוברת טיפול זה, ישנה בעייה לבצע את הניתוח (שגם לפני כן נרתעתי ממנו). הבעיה היא שהצינון וההפרעות בנשימה החריפו לאחרונה וממש מפריעים לי בשגרת היום יום.
    מה מומלץ לעשות כדי לשפר את המצב?
    רעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש פה מישהו?

רעיה
    29/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

ד''ר אביגיל ארד
    30/10/2009

נכון, ניתוח בזמן לקיחת קומדין הוא בעייתי, למרות שאם אין ברירה זה ניתן לביצוע. מפסיקים את הקומדין למספר ימים ועוברים לטיפול אחר שמופסק זמן קצר לפני הניתוח. פוליפים באף, אם אכן מדובר בפוליפים, זו מחלה אלרגית. אפשר לטפל למשל בסטרואידים. חשוב להיבדק על ידי מומחה לאף וסינוסים יחד עם CT של הסינוסים. אם לא מדובר בפוליפים אלא בקונכיות מוגדלות, תרסיסים סטרואידליים לאף או פעולה קלה יותר כגון קובליישן, יכולים לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא מומלץ?

רעיה
    30/10/2009

שלום רב
    ראשית ברצוני להודות על התשובה המקצועית והמפורטת.
    האם תוכלי להמליץ לי על רופא (במרכז או באיזור חיפה) המתמחה בבעייה הספציפית שאני סובלת ממנה? התשובות שקיבלתי בקופת חולים לא סיפקו אותי ואני מעוניינת בחוות דעת נוספת.
    תודה מראש ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו