ניתוח להסרת השקדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להסרת השקדים
    רוני
    04/11/2009

ביום חמישי שעבר עברתי ניתוח להסרת השקדים. עדיין סובלת מכאבים חזקים מאוד ברמה כזו שבלי אופטלגין אני לא מתפקדת. האם סביר שלאחר שבוע עדיין כואב כל כך?
    בנוסף בתקווה שישתפר הכאב בקרוב , אפשר להגיד שאני פשוט גוועת ברעב... מה מותר לאכול חוץ ממרקים קרים ויוגרטים? לבן של לחם מותר? עוגה? אבוקדו? אני אשמח לכל רעיון אחר אני פשוט כל כך רעבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח להסרת השקדים

הוספת תגובה

• תוספת לשאלה

רוני
    06/11/2009

אתמול סיימתי את האנטיביוטיקה ועכשיו הסתכלתי פעם ראשונה בגרון ועדיין יש מוגלה. עדיין מאוד כואב לי למרות שנראה לי מתחיל קצת להישתפר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שקדים

ד''ר אביגיל ארד
    07/11/2009

אכן, ניתוח שקדים יכול לעשות כאבים אפילו שבועיים. הצהוב שאת רואה בגרון אינו מוגלה אלא נקרא פיברין וזוהי צורת ההחלמה של האזור. האנטיביוטיקה מיותרת. גרגרי מים עם סודה לשתיה (חצי כפית בכוס מים) מספר פעמים ביום והפיברין ירד ואז תסתיים ההחלה. מאכלים רכים כפי שציינת את יכולה לאכול. בהחלט. גם ביצה רכה וגם לחם רך או פסטה או פירה. כל מה שנעים לך בגרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו