לשון לבנה ונזלת כרונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשון לבנה ונזלת כרונית
    מודאג
    05/11/2009

שלום לצוות הרפואי הנכבד,
    אני מזה שנתיים וחצי סובל מליחה מוגלתית (ירוקה)או צמיגית לבנה,כמו כן הלשון בבקרים או בשעות הערב המאוחרות תמיד מלווה בחיפוי לבן ולפעמים גם צהבהב ולבן.
    חשבתי שזה מכיוון שאני מעשן אז חדלתי מלעשן כבר לפני שנה אך תופעת הליחה והחיפוי הלבן חוזרים על עצמם באופן קבוע ויום יומי.
    בילדותי אכן סבלתי מסינוסיטיס,ואף הועלתה האפשרות על ידי רופא א.א.ג כי אני סובל מסינוסיטיס כרוני,האם זה מסביר את הלשון בעלת החיפוי הלבן ?מזה שנתיים?קחו בחשבון כי אם והייתי חולה סינויטיס כרוני כתוצאה ממבנה הסינוסים שלי שזו היתה סברתו של הרופא,למה רק בשלב מאוחר כל כך בגיל 24 התחיל להופיע לי החיפוי הלבן על הלשון.
    האם שתי התופעות קשורות?
    ובהנחה שיש לי בעיה מבנית לעניין הסינוסים האם נהוג לנתח?ואם זה יפתור את כל התופעות לעיל?
    סליחה על האריכות פשוט רציתי לשקף את התמונה המלאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשון לבנה ונזלת כרונית

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    07/11/2009

זו שאלה מורכבת עם המון פרטים. חשוב לבדוק אותך. לראות את הלשון כדי להבין במה מדובר. לבדוק את הסינוסים בצילומים מתאימים. ועוד. פנה לבדיקת מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו