אחרי 2 ניתוח FESS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי 2 ניתוח FESS
    מירי12
    06/11/2009

בני בן ה17 עבר ניתוח של FEES לפני כשנתיים וחצי והיה שיפור במצב הסינוסיטיס. לפני כ5 חודשים עבר שוב ניתוח מאחר וזה שוב חזר. וכעת התחילו שוב תלונות על כאבי ראש ונזלת וכו' וCT מערות האף הראה שאכן זה שוב חזר.הוא טופל באנטיביוטיקה ותרסיסים לאף ורופא אאג בביה"ח המליץ לי שוב לערוך ניתוח. שאלתי היא האם כל שנה שנתיים עושים ניתוח? האם ישנו ניתוח אחר מאשר הFESS שיכול לפתור טוב יותר את הבעיה? ואיך נפתרים מזה לתמיד, אפשרי או שזה לכל החיים? בברכה מירי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי 2 ניתוח FESS

הוספת תגובה

• סינוסיטיס כרונית

ד''ר אביגיל ארד
    07/11/2009

סינוסיטיס כרונית היא לעיתים קרובות מחלה אלרגית. כדאי לעשות בירור אלרגיה במקביל. אם ניתוח FESS נעשה כמו שצריך ויש טיפול מונע במקביל, לא צריך לרוב כל שנתיים. לא ידוע לי על ניתוח מעמיק יותר, אך יש רמות שונות של הניתוח. גשי למומחה סינוסים טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר שני ניתוח FESS

מירי12
    08/11/2009

תודה על תשובתך. נעשה בירור אלרגיה ולא נמצא כלום. הוא מקבל אנטיביוטיקה בכמויות כל פעם ותרסיסים לאף אך ללא הועיל ולכן נעשה ניתוח שני. וכדי להמנע מהשלישי אני מחפשת אלטרנטיבות אחרות..היינו אצל שני רופאי אאג מומחים ושניהם טענו רק ניתוח. אולי יש באיזור המרכז מומחה או פרופ'?תוכלי להמליץ או לכוון?אודה לך מאד...כבר מבולבלת..בברכה מירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

ד''ר אביגיל ארד
    10/11/2009

להמלצה ספציפית על רופא אנא פני למייל הישיר שלי. משתדלת לא לפרסם רופאים בפורום.
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו