נוזלים באוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוזלים באוזניים
    גלית ג
    11/11/2009

שלום רב
    בני בן 3.5 שנים כבר מגיל שנתיים עבר 3 בדיקות שמיעה בכולן הראו לקות שמיעה באוזן ימין בעיקר
    בין 30-40 הדיבור שלו תקין בעיה קלה בהגייה יש לציין שהשיפור בדיבור הוא בחצי שנה האחרונה משמעותי מאוד הילד הוא גם אסמטי עם דלקות ריאה שחזרו כבר 4 פעמים הומלץ על ניתוח צינוריות אני לא בעד גם כי אני יודעת שזה חוזר וגם בגלל נושא ההרדמה הומלץ לי על מכשיר האירפופר ורציתי להתייעץ איתך במספר דברים:
    1. האם המכשיר הוא מומלץ ויעיל?
    2. מה בקשר להומואפטיה ודיקור האם זה יכול לעזור?
    3. אם אני לא עושה את הניתוח איזה נזק יכול להיגרם לילד ?
    לתשובתך אודה
    גלית ג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוזלים באוזניים

הוספת תגובה

• נוזלים כרוניים.

ד''ר אביגיל ארד
    18/11/2009

נוזלים באזניים נובעים מאוורור לא תקין של האוזן התיכונה. יש לי נסיון לא רב, אם כי טוב, ממכשיר האירפופר, בתנאי שהילד משתף פעולה. יש להשתמש שישה שבועות פעמיים ביום. אם אין שיפור, אני ממליצה מאד לעשות צינוריות אוורור. זה ניתוח קל וקצר והרווח לילד גדול. נסי ללכת שבוע עם אטמי אזניים רציניים, ותראי מה הוא מרגיש ומה הוא מפסיד. הסיבוכים בהישארות נוזלים באזניים הם באחוזים נמוכים, אולם איכות החיים של הילד ירודה. רק ב 10-15% מהילדים הנוזלים יחזרו אחרי שהכפתורים יפלטו. בשאר לא והם נהנים מהתוצאות. להומיאופתיה ודיקור תוצאות במיעוט המקרים. השקיעי את הכסף באירפופר אם כבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו