מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוזלים באוזנייםגלית ג11/11/2009
שלום רב
בני בן 3.5 שנים כבר מגיל שנתיים עבר 3 בדיקות שמיעה בכולן הראו לקות שמיעה באוזן ימין בעיקר
בין 30-40 הדיבור שלו תקין בעיה קלה בהגייה יש לציין שהשיפור בדיבור הוא בחצי שנה האחרונה משמעותי מאוד הילד הוא גם אסמטי עם דלקות ריאה שחזרו כבר 4 פעמים הומלץ על ניתוח צינוריות אני לא בעד גם כי אני יודעת שזה חוזר וגם בגלל נושא ההרדמה הומלץ לי על מכשיר האירפופר ורציתי להתייעץ איתך במספר דברים:
1. האם המכשיר הוא מומלץ ויעיל?
2. מה בקשר להומואפטיה ודיקור האם זה יכול לעזור?
3. אם אני לא עושה את הניתוח איזה נזק יכול להיגרם לילד ?
לתשובתך אודה
גלית ג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזלים כרוניים.
ד''ר אביגיל ארד18/11/2009נוזלים באזניים נובעים מאוורור לא תקין של האוזן התיכונה. יש לי נסיון לא רב, אם כי טוב, ממכשיר האירפופר, בתנאי שהילד משתף פעולה. יש להשתמש שישה שבועות פעמיים ביום. אם אין שיפור, אני ממליצה מאד לעשות צינוריות אוורור. זה ניתוח קל וקצר והרווח לילד גדול. נסי ללכת שבוע עם אטמי אזניים רציניים, ותראי מה הוא מרגיש ומה הוא מפסיד. הסיבוכים בהישארות נוזלים באזניים הם באחוזים נמוכים, אולם איכות החיים של הילד ירודה. רק ב 10-15% מהילדים הנוזלים יחזרו אחרי שהכפתורים יפלטו. בשאר לא והם נהנים מהתוצאות. להומיאופתיה ודיקור תוצאות במיעוט המקרים. השקיעי את הכסף באירפופר אם כבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?