מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לנטון 30סופי20/09/2007
שלום
קיבלתי לנטון בגלל שיש לי בעיות בליעה של הרוק,בנוסף יש לי קשריותץ שפיריות,וזפק,א.א.ג טוען שאין קשר לבעיות הבליעה נתן לי לנטון 30 הוא מההתחלה טען שאני סובלת מריפלוקס למרות שאין לי אבל בכלל צרבות,בכל זאת התחלתי היום לקחת כי אני מתה להתפטר מבעיות הבליעה שכבר הרגו אותי,
הכדור הזה שקיבלתי המ תפקידו?
יש לו תופעות לוואי?
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפלוקס
ד''ר אביגיל ארד22/09/2007אכן, רפלוקס יכול לגרום לבעית בליעה עקב נפיחות בפתח הושט הנגרמת מהחומצה שעולה מהקיבה. לנטון היא תרופה טובה. אל תצפי לשיפור מידי. יש לקחת את התרופה חודש לפחות, אני ממליצה על חצי שעה לפני ארוחת הבקר. לשתות הרבה מים. להימנע ממשקאות מוגזים, קפאין (קפה, קולה, שוקולד), פרי הדר, חומץ, אלכוהול, מנטה ואוכל חריף או מטוגן. לא להרבות גם בעגבניות וחצילים. העובדה שאין לך צרבת אינה שוללת רפלוקס. התגובה לטיפול תהיה התשובה. גם אם התגובה קלה אחרי חודש, כדאי להמשיך. ללנטון ודומיו, שתפקידם הקטנת הפרשת החומצה בקיבה, אין לרב תופעות לואי ענקיות. מובן שיכולות להיות. יש שהתלוננו על כאבי בטן או גזים וכד'. אם כן - ניתן להחליף למשהו אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?