עזרה בבקשה-דלקת בכל הפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה-דלקת בכל הפה
    מאיה
    17/11/2009

לפני 6 ימים התחיל לכאוב לי הגרון ורכן השקדים היו מעט נפוחים,מלווים בחום הלכתי למר"מ והרופא אמר שיש לי דלקת בשקדים ונתן לי רפאפן 500 מ"ג פעמיים ביום, אך המצב המשיך להחמיר עםן הזמן השקדים גדלו נעטפו בכתמים לבנים והכי גרוע מבחינתי החניכיים התחילו לכאוב לי מאוד, הלכתי לרופא אאג והוא בדק אותי ואמ שהמינון שנתנו לי לא טוב והגדיל לי את המינוון ל 2000 מ"ג ראפאפן פורטה, לאחר יומיים של לקיחה (היום זה היום השלישי), אכן ישנה הקלה מעטה בגרון אך החניכיים לא מפסיקות לכאוב לי!!!!!!!
    אנא עזרו לי מה קשור החניכים, אף פעם לא הייתה לי בעיית חניכיים וזה כאבי תופת.
    בבקשה מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה-דלקת בכל הפה

הוספת תגובה

• גם לבני היה משהו דומה

רותי
    18/11/2009

שלום לך אני אמא לבחור בן 18 שגם לו קרה אותו הדבר הוא התחיל עם כאב בשן ובחניכיים וזה היתפתח לדלקת בשקדים במיקרה שלו אנחנו הופנינו למיון בבית חולים ושם איבחנו שייש לו בלוטות לימפה מוגדלות וזה על ידי בדיקת אולטראסאונד לדעתי את צריכה לעמוד על כך שיעשו לך בדיקת אולטראסאונד שתאבחן במדוייק את הבעיה גם מסוכן שיתפתח מוגלה בבלוטות הלימפה אצלו גם עשו לו בדיקות דם וקיבלנו תשובה על המקום לא כדאי לזלזל תבקשי בדיקת אולטראסאונד וגם בדיקת דם כמו שעושים במיון הטיפול שלו זה על ידי אנטיביוטיקה חזקה אוגמנטין875 מג שזה ניחשב הכי חזק לבעיה הזאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    18/11/2009

ככל הנראה בנוסף לדלקת שקדים קיימת גם דלקת ברירית הפה, זוהיא מחלה דמויית מחלת הפה והטלפיים
    פרט לרפפן יש להמתים בסבלנות שהמחלה תחלוף ואם לא תיהיה הקלה לגשת לרופא לבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו