כאבי סינוסים בלי סינוסיטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי סינוסים בלי סינוסיטיס
    עדי
    17/11/2009

שלום,

אני בחורה בת 29 , בריאה בד"כ, וסובלת כבר שלוש שנים מכאבים של דקירות חדות סביב ארובת עין ימין בלבד (אף פעם לא עין שמאל).

הכל החל לפני 3 שנים שהייתי מקוררת והרופאה קבעה כי מדובר בסינוסיטיס, למרות שמעולם לא היה לי בעבר. טופלתי באנטיביוטיקה (אוגמנטין וזינט, אם זכור לי נכון) .

מספר שבועות לאחר מכן החלו להופיע כאבים חגדים, כמו דקירות מחט בנקודות מאוד מסוימות סביב עין ימין בלבד- מתחת לקו הגבה, ליד קו החיבור בין העין לאף ומתחת לקו העיניים.

הכאבים אינם מלווים אף פעם בנזלת או סימפטומים של צינון- רק כאבים.

עם זאת, נראה שישנו קשר מסוים בין היצמאותי בסביבה בטמפרטורות נמוכות או בחדר עם מזגן, ולעתים גם בעקבות עייפות בשל חוסר בשעות שינה לבין הופעת הכאבים.

התדירות- פעם- פעמיים בשבוע, באופן קבוע.

ביקרתי אצל אא"ג, ביצעתי צילומים- הכל היה תקין. נשלחתי לנוירולוגית, ביצעתי CT- הכל היה תקין. יצאתי מכל הסיפור עם קביעה "תיקחי אדויל כשכואב לך וזהו".

אני אובדת עצות.

אני שוקלת להתחיל טיפולי דיקור סיני כמוצא אחרון.

האם תוכל לכוון אותי לתחום רפואה אחר או מקור אחר אפשרי של הסימפטומים לבדיקות וטיפול?

אני מודה לך,

עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    18/11/2009

בהחלט שיש כאבים סביב העין הקשורים לכאב ראש ולא לסינוזיטיס. אם CT סינוסים יצא תקין אז הכאב אינו מקורו מבעיה בסינוסים. ניתן לגשת למרפאת כאב. ניתן לגשת למרפאת כאב ראש שיש במחקלה נוירולוגית וניתן לפנות לרפואה אלטרנטיבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו