מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריפלוקס?דניאל27/11/2009
שלום
פניתי לרופא א.א.ג. בעקבות תחושות צרבות קשות בהריון (כיום חודש שישי והצרבות החריפו החל מחודש רביעי).
הממצא שהרופא רשם הוא: "חולה עם רפלוקס לא קל. אף נזופרינקס במפ עם בצקת אחורית אזור אריטנואידים בינונית".
לא ברור לי מה הוא הממצא. כששאלתי אותו הוא ביקש שאפנה לטיפול אצל הגניקולוג שלי כי אינו יודע מה ניתן לעשות בהריון. הגניקולג הסביר לי על הקלות התנהגותיות לצרבות (למשל, ארוחות קטנות או לא לשכב לאחר אכילה) אך ללא התייחסות לממצא מתוך הנחה שייעלם מעצמו... לגבי הצרבות, המליץ לי על כדורים לצרבת המותרים בהריון (כדוגמת טאמס ורני).
בשבועיים האחרונים הצרבות מחמירות ותכופות ויש לי מדי פעם כאבים חדים בבית החזה.
מה היא בצקת הזו והאם היא מסוכנת? האם זה בסדר לא לטפל בה?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפלוקס
ד''ר אביגיל ארד28/11/2009בצקת באזור האריטנואידים נגרמת על ידי החומצה היוצאת מפתח הושט הסמוך. הבצקת אינה כה גדולה שיכולה לגרום לחסימה כלשהי אלא רק לאי נוחות בגרון, אז אין כאן סכנה. גם בהריון אפשר לקחת תרופות נגד צרבת כגון לוסק, עד כמה שידוע לי. את יכולה לאמת זאת במרכז מידע תרופתי ולבקש מרופא המשפחה שלך שירשום לך אם הצרבת לא מוקלת על ידי טאמס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?