מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוחseptoplasty and mucotomy bilמתי כהן28/11/2009
אני בן 48. מתקשה מזה זמן רב לנשום דרך האף בשל אף סתום. השתמשתי זמן רב במשאף פליקסונייז. מזה כשנה מכור למשאף אוטרווין מנטול. חייב להשתמש בו כל כמה שעות שכן אם לא אני נחנק. בצילום ct נמצא סינוסים תקינים. בבדיקת הרופאוהמנתח דר איליה גרושקו ממודיעין -מחיצה אפית עקומה וקונכיות תפוחות. הציע לי ניתוח עם אישפוז ליום אחד לצורך הקטנת הריריות ותיקון המחיצה. שאלותי-1. האם ניתוח זה פותר את הבעיה?האם יש תופעות לוואי?2.האם יש טיפול אחר פחות פולשני או תכשירים אחרים?אני מבקש תשובת הרופא ואנשים שעברו ניתוח דומה. תודה .חסר נשימה מודאג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח מחיצה וקונכיות.
ד''ר אביגיל ארד28/11/2009מדובר בניתוח שאורך פחות משעה. נעשה לרוב באשפוז יום. יוצאים ממנו עם טמפונים בשני הנחיריים. הסוג הרגיל צריך לשלוף למחרת. קצת לא נעים. ניתן לרכוש טמפונים הנמסים בשטיפות במים שנעשות החל מיום לאחר הניתוח. נוח מאד. סיבוכים - דימום, כמו בכל ניתוח. חור במחיצה - לא שכיח אבל יתכן. לאחר הניתוח יש התעסקות עם האף במשך מספר ימים עד חודש. כדאי לעשות הרבה שטיפות עם מי מלח כדי שכל ההפרשות יצאו ולא יתקשו באף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתוח מחיצה וקונכיות-המשך
מתי כהן29/11/2009תודה על התשובה. מה לגבי שאר השאלות ששאלתי. האם זהו הפתרון היחיד למצבי?האם ישנו פתרון אחר פחות פולשני או תכשירים אחרים?אני סובל לאורך שנים מנזלת אלרגתית ולפעמים דלקות בסינוסים. האם יש קשר לאלו למצב אליו הגעתי היום?אודה על תשובתך. מתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול אחר
ד''ר אביגיל ארד30/11/2009אם המחיצה לא מאד עקומה ניתן לטפל בקונכיות בלבד על ידי טכנולוגיה הנקראת קובליישן ש"מאדה" את הקונכיות וגורמת תוך מספר ימים עד שבועות להצטמקותן. לעיתים יש לחזור על פעולה זו לאחר תקופה מסוימת. אם אתה אלרגי הריריות יכולות שוב להתנפח בעונות הבעיתיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?