ציפצוף וטינטון אוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפצוף וטינטון אוזניים
    דולי
    30/11/2009

שלום לך ד'ר ארד,
    אני במקצועי מורה לערבית לחטיבות ביניים, וזה כשנה אני סובלת קשות מכאבי אוזניים עקב ציפצופים וטינטון שגובר והולך עד ללכאבי ראש איומים, לא מתפקדת ולאחרונה לא רק שלא יכולה לעמוד בכתה מול 40 תלמידים, אני לכלעצמי לא מסוגלת לשמוע את עצמי.זה הופך אותי לעצבנית וחסרת סבלנות, בקרתי אצל מספר רופאים לקחתי אנטיביוטיקה וטיפות אוזניים ושום דבר לא עוזר!!!!! אני כעקרת בית ואם לילדים לא יכולה לשמוע אותם, עצבנית ולא יכולה לתפקד כאם וכעקרת בית, אודה על התייחסותך לבעייתי. אגב אני שייכת לקופ'ח לאומית בראשון לציון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפצוף וטינטון אוזניים

הוספת תגובה

• טינטון וכאבי אזניים

ד''ר אביגיל ארד
    30/11/2009

יש לבדוק את האזניים וכן את מפרקי הלסת. גם בעיה במפרקי לסת יכולה לגרום לטינטון וכאבי אזניים. כחברת קופת חולים לאומית את יכולה לפנות למרפאתי בתל אביב, או לרופאי א.א.ג אחרים העובדים עם הקופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דולי
    01/12/2009

תודה רבה, אצור קשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו