אדים החמים לאוזן והאם זה מסוכן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדים החמים לאוזן והאם זה מסוכן?
    אני
    02/12/2009

שלום רב אני דיילת אוויר ונתקלת הרבה פעמים בנוסעים ובעיקר בילדים הסובלים מכאבי אוזניים בנחיתה.

אנחנו נוהגים להמליץ לאמהות לילדים קטנים להניק .לילדים ללעוס ולבלוע . למבוגרים לקנח את האף .

אבל לא תמיד זה עוזר.

יש שיטה שהיא מיתוס אבל עובדת באופן מפתיע. אנחנו לוקחים שתי כוסות נייר שמים בהן מגבות חמות ומצמידים לאוזן הכואבת . האדים החמים מקלים מאוד על הכאב.

יש הטוענים שזה אסור ומסוכן . אבל זה עוזר (גם מנסיון אישי).

מה בעצם עושים האדים החמים לאוזן והאם זה מסוכן? ואיך עוד אני יכולה לעזור לנוסעים הסובלים בנחיתה?

במון תודה דיילת באל על.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה מצויינת

ד''ר אביגיל ארד
    02/12/2009

פעמים רבות ניתן לשפר זאת על ידי התזת טיפות אף, כן אף, לעומק האף. עדיף לפני התחלת ההנמכה. האוזן מחוברת לאף על ידי חצוצרת האוזן שאמורה לעזור בהשוואת לחצים. כשמצוננים זה לא תמיד עובד טוב. כנ"ל אצל ילדים שאצלם חצוצרת האוזן בזוית שונה מאשר אצל מבוגרים, הם מצוננים יותר וסובלים יותר מגודש באזור. לילדים יותר גדולים אני מסבירה כיצד לנפח לחיים בפה סגור ואף סתום. לפעמים מצליח להם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו