מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אדנואידים מוגדלים - שקד שלישיאמא לילד בן 504/12/2009
בעקבות דלקות אזניים חוזרות עשינו צילום ותשובותיו תפיחות ברק'הרכות אחורי של הנזופק' והיצ' תעלת האוויר. אנדו' מוגדלים. אין נחירות ובדיקת השמיעה תקינה לחלוטין יש נוזלים. האם חובה לנתח,האם יכול להתפתח לכדי מסוכנות? האם מורידים רק את השלישי? אפשר להשאיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלתי הנ"ל
אמא לילד בן 505/12/2009במידה והילד לא נוחר , אין נזלת חרונית, במהלך הקיץ סבל אולי פעם אחת מהאזניים, ע"פ בדיקה שלנו נושם דרך האף במהלך הלילה. האם יש אםשרות לעקוב מספר שבועות (או עד הקיץ ע"מ להסיק האם יש החמרה? האם יכול להיות מצב שהפוליפ ישאר ולא יפריע?
מה תהליך ההבשלה של פוליפ? איך ניתן לדעת האם הפוליפ קיים מזמן ולא סמנו לב או שהוא חדש וכבר מוגדל? האן חייבות להופיע כל התופעות?
אני מתנצלת על כל השאלות , אולם הנושא חדש לי אוני לא שינה בלילה היות ואני כל הלילה בודקת את הילד האם יופיעו התסמינים הנ"ל חלילה.
ידוע לי על ילדים שהוריהם לא ניתחו אותם והיום אין להם בעיה כלל (הם מעל גיל 25).
תודה רבה. שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אביגיל ארד05/12/2009אם השקד השלישי נפוח אולם לא חוסם ואין נחרות ואין נוזלים באזניים - אז למה לנתח בכלל. כמה דלקות בשנה זה דלקות חוזרות? ואם יש נוזלים, איך השמיעה תקינה לחלוטין? כמה סף השמיעה? מי אמר שיש נוזלים?
ריקמת אדנואידים (שקד שלישי) יש לכולם ומנתחים רק אם היא גדולה מדי וגורמת לסימפטומים כגון נוזלים כרוניים באזניים או נחרה.אם ילד נושם רק דרך הפה ולא דרך האף והפה פתוח כל הזמן זה לא טוב מבחינת התפתחות הלסת. נוצר קיצור של השפה והתפתחות לא טובה של הלסת העליונה. לפעמים רואים מבוגרים כאלה ויודעים שסבלו בילדות ולא נותחו. אבל אם הילד נושם טוב כל היום דרך האף, אז אולי באמת לא צריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרות נוספות לד"ר
אמא לילד בן 506/12/2009ראשית , תדה על תשובתך.
בשנים קודמות הילד חלה בדלקות אזניים בממוצע 2-3 בעונה. ביקרתי אצל רופא א.א.ג והוא שלח אותנו לבדיקת שמיעה בעקבות נזלים באוזן ימין (ידוע לי על הנזלים לפחות שנה ). בבדיקת השמיע ההתשובה היתה תקינה לחלוטין.
הילד בגן תת חובה וברוך השם מאובחן ע"י הגננת כילד ברמת חובה. כך שעד כה לא אובחנו בעיות התפתחות (ב.ע.ה).
לא ידוע לי שיש לכל אדם את השקד השלישי . אני בחרדה, מחר אפגש עם רופאה נוספת ובשבוע הבא עם רופא נוסף (אני יודעת שלא כדאי הרבה דעות אבל אני מעדפיה לבדוק את הכל לעומק).
אני בודקת את הילד מדי לילה ע"י סגירת הפה ובדיקת נשימה דרך האף , מפריע לו יותר שאני סוגרת את דרכי הנשימה דרך האף... אני לא רוצה שהילד יבחין בחשדותי שכן הוא בוגר ויכנס לחרדות מיותרות. אודה על התייחסותך.
כ"כ , האם אפשר להפגש איתך באופן פרטי? היכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אביגיל ארד13/12/2009אל תגזימי בחרדות. מדובר בבעיה לא מסובכת. אם את רוצה להגיע למרפאתי - יש לי מרפאה בתל אביב. 035117001 או בשוהם 035114115. אלו הם המספרים לזימון תורים. אשמח לבדוק את הילד וליעץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

