כאב גרון מציק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב גרון מציק
    קטיה
    08/12/2009

שלום
    יש לי איזו מחלה,לא ברור איזו. ביום שבת לפני שבוע (היום יום שלישי) התחיל לי צינון,החום טיפ-טיפה עלה וכאבי גרון, מאז יום ראשון איבדתי את הקול כמעט לגמרי,זה טופל בכדורי להקלת כאב גרון ושתיית הרבה תה חם עם לימון ודבש.
    התחילה הקלה בעניין הקול ביום רביעי/חמישי אבל נשארו כאבי גרון נקודתיים מצד ימין באיזור של השקדים ושיעול יבש. לפי צילומים,אין סינוסיטיס ואין דקלת ריאות.
    ביום ראשון פתאום זה החריף,כאשר השתעלתי,הייתה מן מכת כאב עזה מהאיזור הכואב בגרון ועד לאוזן וכאב במשך כשעה כל פעם שצחקתי, השתעלתי או פתחתי את הפה ללעוס וכד'.
    בדיקת משטח גרון-תקינה,אתמול בערב זה התחיל להציק הרבה יותר,כאב נורא נקודתית במשך כל היום, והכאב הזרמי נמשך כ-7,8 שעות ונורא כאב.
    מה זה יכול להיות? האם עליי להיות מודאגת? לאיזה רופא כדאי ללכת? מה אני צריכה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב גרון מציק

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    13/12/2009

זו יכולה בהחלט להיות דלקת של הגרון ומיתרי הקול. אם עדיין לא חל שיפור גשי לרופא א.א.ג. .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו