ניתוח בעור התוף.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח בעור התוף.
    גיא
    13/12/2009

שלום.
    שמי גיא ויש לי נקב גדול בעור התוף שבאוזן ימין.
    כבר כמה שנים שיש לי את זה והרופאים אומרים שאין שום סיוכי שהוא יסגר מעצמו אלה רק על ידי ניתוח.
    קבעתי תור לניתוח ויש לי מספר שאלות לפני.
    בבדיקה האחרונה אצל רופא שלא טיפל בי בעבר היו לי כאבים חזקים וסחרחורות במהלך הניקוי שלו.
    בסוף הטיפול התחיל לרדת לי הרבה דם מהאוזן וסבלתי מכאבים במשך מספר שעות.
    האם זה נורמאלי או טעות של הרופא ?
    יש לציין שכבר עברתי המון ניקויים בעבר ובחיים לא נתקלתי בזה.
    השאלה השניה שלי קשורה בצבא.
    יש לי ירדה ממש קלה בשמיעה וכמו שהבנתי אם הניתוח יצליח לא יהיו לי שום בעיות עם האוזן ואני יהיה בדיוק כמו בן אדם עם אוזן בריאה.
    האם חור בעור התוף יוריד לי פרופיל בצבא ?
    במידה והניתוח יצליח עדיין יש סיכוי להורדת הפרופיל ?
    זה די דחוף בגלל שאני ממש לפני גיוס וכבר כמה שנים שאני מתאמן על מנת להגיע ליחידה מובחרת שדרושת פרופיל 97 ללא סעיפים פוסלים.
    אשמח אם תענו לי.
    בתודה, גיא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח בעור התוף.

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    13/12/2009

סחרחורת בזמן ניקוי עם סקשן יכולה להיות בגלל הקור של המכשיר. דם לא אמור לרדת אלא אם כן יש שריטה או פוליפ כלשהו באוזן, מה שלא נראה לי כי אם היה פוליפ לא היו קובעים לך תור לסגירת הנקב. אינני יודעת לענות על שאלת הפרופיל הצבאי. אם עור התוף יהיה סגור לא צריכה להיות כל מגבלה רפואית משמעותית, חוץ מצלילה שלא אמליץ עליה. אני לא בטוחה שתוכל להתקבל לקורס טיס או קורס צלילה, בגלל הבדלי הלחץ, אך פרט לזה אינני רואה בעיה, אך איני יודעת מה שלטונות צהל חושבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו