מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטות לימפה מוגדלותאלירן15/12/2009
ד"ר שלום.
בבדיקת אולטרה סאונד צווארי נמצא שיש לי
בצד שמאל- "בתחנה מנדיבולריס הודגמו בלוטות לימפה ידועות בגודל עד 3.3 ס"מ
בשרשרת ג'וגולריס הודגמו בלוטות לימפה בגודל עד 1.3 ס"מ"
בצד ימין- "בתחנה מנדיבולריס הודגמו בלוטות לימפה ידועות בגודל עד 2.7 ס"מ
בשרשרת ג'וגולריס הודגמו בלוטות לימפה בגודל עד 0.7 ס"מ"
"לסיכום: לימפאנופטיה שלפי תמונת US נראות תגובתיות"
אני רוצה לציין שזה אולטרה סאונד שלישי שאני עושה במשך כשנה..עם אותם תוצאות..הבלוטות נשארות גדולות.
שלחו אותי לFNA בדיקת ניקור אך הבדיקה לא נעשתה כמו שצריך והניקור פיספס ככל הנראה את הבלוטה.
הרבה מרופאי האולטרה סטונד שהייתי אצלהם מתפלאים על כך שהרופאת א.א.ג שולחת אותי לניקור בטענה שזה נראה תגובתי. אך יחד עם זאת זה כבר מעל שנה ככה ותגבותי לא אמור להימשך כה הרבה זמן. ההרגשה היא ממש לא נעימה.
בדקתי את השיניים אך חוץ מקצת אבנית הרופאת שיניים אמרה שהכל תקין.
מה יכול לגרום עוד לבלוטל להתנפח ככה?! אני ממש מיואש..
תגובתית...אבל תגובתית ממה? זאת השאלה? לאף אחד אין תשובה...
כאשר אני קם בבוקר ההרגשה היא הרבה יותר טובה...האם יכול להיות שבמשך היום אני בעמידה אז מחלחל משהו לגרון מלמעלה(איזור ראש עליון-אף)??? אולי נזלת? או כל דבר אחר..?חומצתיות?.לא יודע.....
ואז כאשר אני בשכיבה הוא לא מחלחל לגרון ולכן בבוקרשאני קם יש הקלה והרגשה מעט יותר נעימה בגרון שחוזרת ומתגברת במשך היום??
אשמח אם תוכל לייעץ לי
מה יכול לגרום לבלוטות להתנפח? אני אובד עצות..
הרופאה אמרה לעשות FNA ואחרי זה נראה מה הלאה.
אך גם לי אישית לא נראה לי זה יועיל
תודה מראש.
אלירן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
אלירן15/12/2009אני בן 25
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתשובה
ד''ר דן גוטמן15/12/2009השאלה מדוע נוצר הצורך באולטרסאונד? קשה לענות על השאלות ללא בדיקה. יש לבצע בדיקה מקיפה לראות את כל התמונהולא להחליט רק על סמך תשובות אולטרסאונד
בברכה ד"ר גוטמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולם אומרים לי..
אלירן16/12/2009כולם אומרים לי "בדיקה מקיפה" מה זה בדיקה מקיפה? איזה בדיקות אפשר לעשות.?
השיניים תקינות
הרופאת אף אוזן גרון אמרה לי שבדיקת פה ולסת אין טעם לעשות כי שיניים וזה זה אותו דבר..
אז מה זה בדיקות מקיפות? לפי מה שהבנתי מהרופאה צריך לעשות ניקור..ואם זה לא משהו סרטני אז לחיות עם הבלוטות כמו שהם?!??!
והאם זה שאני קם בבוקר עם הגרון במצב יותר טוב מאשר משך היום מצביע על משהו??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה של רוני
רוני13/01/2010את צריכה לעשות דיקור FAN ורק אז עם הבדיקה תקינה
לבדוק חשש לאידס או לופס {זאבת}
לא אמרת מה התסמינים בנוסף לבלוטות עם יש
עם יש גם כאבי בטן לבקש בדיקת ציליק
אני לא רופא אבל כדי לעשות את הבדיקות
האלה בתודה רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?