ניתוח הסרת יבלת ממיתרי הקול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח הסרת יבלת ממיתרי הקול
    נורית
    15/12/2009

האם אפשר לבקש בפורום הזה המלצות על רופאים מנתחים מבאר שבע, שעובדים עם המושלם של הכללית?
    כמו כן רציתי לדעת עד כמה יש סיכון לפגיעה במיתרי הקול בניתוח מסוג זה?
    והאם יש שיטות שונות לבצע אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח

ד''ר אביגיל ארד
    15/12/2009

לפני ניתוח להסרת יבלות ממיתרי הקול חשוב למצות את נושא שעורי הדיבור. רופא מומחה למיתרי הקול יודע איך להסיר יבלות והסיכוי לפגיעה במיתרים הוא קטן. אינני יודעת מי עובד עם כללית מושלם, אבל אם אני זוכרת היטב סורוקה שייך לכללית כך שאם כן רוב הרופאים המומחים שם עובדים עם המושלם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת חידוד ועוד שאלות דחופות

נורית
    16/12/2009

בתי שאצלה התגלו היבלות, הופנתה על ידי הצבא לתל השומר. שם הוחלט שהמצב דורש ניתוח,
    ולא מספיק טיפול דיבור, זה כבר יקרה לאחר הניתוח.
    לצערינו מועד הניתוח נקבע כבר לאחר שחרורה כך שההפניה הצבאית כבר לא תופסת.
    .בינתיים השתחררה. קופ"ח הכללית לא עובדת עם תל השומר, ואנחנו לא רוצים לחכות כעת עוד שנה או יותר (מרגע גלגול התלונה הראשנוה ועד שנקבע התור לניתוח עברה כשנה, ונאמר לה שבסורוקה התורים ארוכים יותר, לכן פנתה מראש לתל השומר). ולכן אני מבררת כעת על המושלם. בסורוקה אין ניתוחי מושלם, רק באסותא.

בתל השומר, עד כמה שזכור לי הוסבר לה שזהו ניתוח בלייזר. בבאר שבע מסרו לי באסותא (בטלפון) שזהו ניתוח לא בלייזר.
    א. מה עדיף? מה היתרונות של כל אחד?

ב. מה שם הניתוח כדי לברר עלות במושלם?
    בדף שיש לה מתל השומר כתוב DL , במושלם בטלפון אמרו לי שיש להם ניתוח בשם "גרון- לרינגוסקופיה- הוצאת גוש", ולפי זה אמרו לי מחיר השתתפות עצמית.
    האם יתכן שיש עוד ניתוח אחר? הוצאת גוש זה הוצאת יבלת? ושניהם גם יחד זה DL ?

אשמח לקבל תשובה מהירה כי אנחנו צריכים דחוף לקדם את הניתוח, ולהחליט לאן הולכים ומה עושים. אני מקווה מאד ששני הרופאים מאסותא הם באותה ליגה של הרופאים במרכז.
    אם מישהו נותח באסותא באר שבע, ויכול לתת לי חוות דעת על הניתוח - זה יהיה נהדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו