סינוסיטיס כרוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינוסיטיס כרוני
    בעל
    21/12/2009

כבת 50. . מזה חודש וחצי יש לי הפרשה מוגלתית מהאף שזה מחלחל למטה וגורם לי להשתעל. הצילום ריאות נקי. שום סירוף לא עוזר. רק אתמול רופא המשפחה נתן לי אוגמנטין 875. מנסיוני המר והעשיר, פעמיים ביום מחליש עד מאד שבקושי עומדת על הרגליים. החלטתי לקחת רק פעם ביום. האם יש לזה אפקט, האם הסינוסיטיס יכול לעבור גם אם אקח פעם ביום כדור אוגמנטין 875 מ"ג????. לציין שלפני כ-6 שנים בערך עברתי מספר פעמים ניתוח פס, מאז אני נושמת מצויין, אך הפעם התקררתי והשיעול וההפרשה המוגלתית לא מרפים, ומנסיון העבר רק אוגמנטין עובר. עכשיו השאלה אם אקח רק פעם ביום אגמור עם המוגלות שנוזלות ללא הרף בעיקר כשאני שוכבת במיטה... . תודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סינוסיטיס כרוני

הוספת תגובה

• מדוע לא עונים.????????

בעל
    24/12/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    25/12/2009

אל תהיי קיצרת סבלנות. איננו עונים כל יום. האתר הזה נעשה בהתנדבות ואיננו יכולים לענות כל יום. אין טעם בטיפול של פעם ביום. זה לא מינון מתאים. קחי פעמיים ביום אחרי אוכל. האנטיביוטיקה לא מחלישה , רק המחלה. בנוסף יש לקחת מורידי גודש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו