לד"ר אביגיל ארד,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר אביגיל ארד,
    נני
    23/12/2009

לפני כשבועיים מעדתי, החלקתי ונחבטתי חזק בראשי, המכה היתה בצד ימין אך מיד הופיעה כעין אטימת אוזן בצד שמאל, תחושה שיש בד"כ בנחיתת מטוס או בנסיעה במורדות. זה ממש חסם את שמיעת באוזן זו, בעיקר שמעתי את עצמי כמו בתוך מים וכד'.
    פניה לרופא א.א.ג. לא הועילה והא שלח אותי לבדיקת שמיעה. זה מצחיק הרי אני מרגישה שינוי בשמיעה.. בימים שאח"כ נהיה ברור לי שתחושתי היא כאילו באוזן יש נוזלים או משהו ואט אט הופיע מעין שריקה קלה שמפריעה בעיקר כשאני מדברת אבל לא רק, היא כל הזמן.
    אני חושבת שארע לי משהו מכני ,ובעקבות קריאת תשובתך לעיל, לדולי, עלה בדעתי שאולי חל שינוי במפרק הלסת או משהו מסוג תזוזה כזאת שגרם לבלגן, זה מפריע, מעצבן ומשבש...אינני יודעת למי לפנות. אולי לא א.א.ג. אלא משהו בתחום הלסת, הגולגולת או מה דעתך?
    אני בגיל 52, פעילה, בריאה ומתפקדת.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר אביגיל ארד,

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    25/12/2009

קודם כל תעשי את בדיקת השמיעה כדי לברר אם יש פגיעה בעצמות השמע או נוזלים באוזן וכד'. אם לא - ואם קיבלת מכה בלסת, חכי קצת. קחי תרופות מסוג נוגדי דלקת כמו אדויל. הקפידי על מזון רך. גם א.א.ג. יכול לבדוק מפרקי לסת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו